• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Zamena glavnog ventila u kupatilu - Zamena ventila za vodu

Zamena glavnog ventila u kupatilu se radi na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena glavnog ventila u kupatilu, zamena ventila za vodu kao i postavljanje vodovodnih cevi radimo za sva fizička i pravna lica, tokom cele godine i praznika. Ukoliko vam je potrebna zamena glavnog ventila u kupatilu u sitne sate, praznikom ili nedeljom, stojimo vam na raspolaganju 24h dnevno, 365 dana u godini. Brzo dolazimo na vašu adresu, zatvaramo vodu u vertikali i brzo menjamo glavni ventil.

Zamena glavnog ventila u kupatiluZamena glavnog ventila u kupatilu spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge. Kako ventili za vodu često iziskuju hitnu intervenciju, specijalizovali smo se za brz dolazak, a sa sobom uvek imamo sve neophodne alate i rezervne delove za ovakav vid intervencije. Funkcija glavnog ventila u kupatilu je potpuno zatvaranje vode u stanu u slučaju popuštanja nekog drugog ventila su stanu ili pucanja creva na potisnom bojleru.

Glavni ventil uvek mora biti ispravan jer sa njim možete rešiti izlivanje vode ili kvar na nekom drugom ventilu u par sekundi i sprečiti veću katastrofu. Ako glavni ventil popusti, onda je jedino rešenje zatvaranje kompletne vertikale i zgradi. Ukoliko ste sami u kući, dok siđete u podrum i zatvorite ventil, može proći dosta vremena a nagomilana voda može napraviti pravi kuršlus u kupatilu, precoblju…

Svim našim klijentima savetujemo da čim uoče neki problem na glavnom ventilu, u vidu promene boje, pojavljivanja korozije, nas odmah pozovu da bismo uradili zamenu glavnog ventila u kupatilu. Ukoliko nemate prave vodoinstalatere za ovaj posao, mi vam stojimo na raspolaganju. Posedujemo veliko iskustvo u zameni ventila za vodu kao i u svim vodoinstalaterskim uslugama. Svakom poslu prilazimo krajnje odgovorno i uspešno rešavamo svaki problem, bez obzira na veličinu i njegovu složenost.

Pri radu koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji ugrađujemo po potrebi i na zahtev klijenta. Na svaki posao dajemo pisanu garanciju kao garant ponovnog dolaska i besplatne popravke kvara ukoliko se ponovo navrati.

Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje, a mi ćemo ga sigurno opravdati. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni non-stop, 365 dana u godini.

Uslugu zamene glavnog ventila u kupatilu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button