• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Ugradnja sudopere - Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere se radi na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Ugradnja sudopere, montaža lavaboa kao i postavljanje sifona radimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Ugradnja sudopere spada u naše regularne vodoinstalaterske usluge u sklopu ugradnje sanitarija. Da bi se ugradnja sudopere uradila na najbolji mogući način, potrebni su Vam iskusni vodoinstalateri koji svoj posao znaju u malom prstu.

Ugradnja sudopereNaši vodoinstalateri su tokom godina stekli veliko iskustvo u svim vodoinstalaterskim poslovima, kako za poslove veće kompleksnosti, tako i za one manje. Pored iskustva i velikog broja vodoinstalatera u timu, posedujemo sve mašine, alate i instrumente koji nam pomažu da svaki posao uradimo krajnje efikasno i kvalitetno. Svakom poslu prilazimo krajnje odgovorno i ozbiljno i trudimo se da svaki posao rešimo što je pre moguće, da bi se naši klijenti vratili svojoj svakodnevici. Time nimalo ne umanjujemo kvalitet urađenog posla.

Ugradnja sudopere, u zavisnosti da li radite zamenu sudopere ili je potrebna kompletna ugradnja sudopere sa bušenjem radne ploče u kuhinji, obuhvata bušenje radne ploče, postavljanje i pričvršćivanje sudopere, postavljanje gume ili silikona na samoj sudoperi da bi se izbeglo curenje vode dok perete sudove, kao i povezivanje sudopere na odvod, odnosno sifon… Naravno, po potrebi ćemo uraditi i zaštitu silikonom po ivicama kuhinjskog dela gde se dodiruje sa zidom u cilju bolje zaštite od curenja vode.

Postoji mnogo modela sudopere za koji se možete odlučiti. Tu su sudopere sa jednim delom, gde možete prati samo sudope, sudopere iz dva dela, gde u jednom delu možete sušiti sudove, sudopere različitog materijala… Za bilo koju sudoperu da se odlučite, nas možete pozvati za njenu ugradnju.

Stojimo vam na raspolaganju za svako vaše pitanje ili nedoumicu. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Ugradnja sudopere ili zamena sudopere se može zakazati i unapred, ukoliko ne možete odmah da to uradite. Mi ćemo vas ubaciti u kalendar i zvati par sati ranije da potvrdimo dolazak.

Uslugu ugradnje sudopere pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button