• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Servis bojlera - Vodoinstalaterske usluge

Servis bojlera radimo za bojlera svih modela, proizvođača i kapaciteta. Popravka bojlera se radi na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Popravka bojlera, servis protočnih bojlera kao i servis kuhinjskog bojlera radimo non-stop, tokom cele godine i praznika. U slučaju hitne intervencije, pregrevanja bojlera ili pucanje creva, za servis bojlera i brz dolazak na adresu dostupni smo 24h dnevno, 365 dana u godini.

Servis bojlera

Servis bojlera obuhvata:

Bojler je važan uređaj u kupatilu prema kome bi trebali da se odnosimo sa poštovanjem. Kako u smislu njegove svrhe, tako i po potencijalnim opasnostima koje su moguće. Bojler je uređaj koji zagreva vodu, koju koristimo za tuširanje, pranje sudova i slično. Vruća voda stvara veliki pritisak u samom bojleru koji kontroliše sigurnosni ventil bojlera. Uvek trebate imati na umu da redovno pregledate bojler i da ne čekate sa popravkom istog. To kažemo iz par razloga. Pored problema koji vas mogu zadesiti u vidu pregrevanja bojlera ili pucanja creva i izlivanja vode, tu su i situacije opasne po život. Sigurno ste naišli na primere u novinama kada bojler eksplodira ili čovek doživi strujni udar dok se kupa. Neka vam ovo skrene pažnju na bitnost ispravnosti bojlera u svakom trenutku. Ukoliko primetite neke promene, na sigurnosnom ventilu, crevima ili voda počne da kaplje iz bojlera, nemojte čekati već nas odmah pozovite.

Naši profesionalni vodoinstalateri su uvek tu za sve naše klijente. Samim tim što radimo 24h dnevno, nemojte se ustručavati da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći. U slučaju hitne intervencije, dežurni vodoinstalater je uvek dostupan i šalje jednu ili više ekipa na vašu adresu. Ne obaziremo se na vremenske uslove i stanje u saobraćaju. To nas ne sprečava da radimo svoj posao efikasno i kvalitetno. Ukoliko primetite promene na bojleru, odmah nas pozovite, ne čekajte.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button