• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Otpušavanje lavaboa - Odgušenje kanalizacije

Otpušavanje lavaboa radimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za otpušavanje lavaboa kao i za sve vrste odgušenja kanalizacije, dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za otpušavanje lavaboa koristimo moderne mašine, specijalne sajle kao i električne sajle koje nam pomažu da svako zagušenje rešimo brzo i profesionalno. Mašinsko otpušavanje lavaboa rade profesionalni vodoinstalateri sa dugim radnim stažom u svim vodoinstalaterskim uslugama, a posebno na poslovima odgušenja kanalizacije.

Otpušavanje lavaboaTokom dogogodišnjeg rada stekli smo poverenje velikog broja klijenata, fizičkih i pravnih lica. Svaki posao shvatamo ozbiljno i odnosimo se odgovorno prema svakom klijentu. Za nas je zadovoljan klijent na prvom mestu, kao i kvalitetno odrađen posao. U tome nam pomažu iskusni vodoinstalateri koji uz pomoć adekvatnih alata, instrumenata i modernih mašina rešavaju i najteže oblike zagušenja. Naši vodoinstalateri su prošli veliku praksu na terenu i usavršili se u pružanju svih vodoinstalaterskim uslugama, sa posebnim naglaskom na odgušenje kanalizacije, konkretno na otpušavanje lavaboa.

Do zagušenja lavaboa kao i sudopere najčešće dolazi do gomilanja prljavštine kao i materija koje nisu namenjene za odvod lavaboa. Naš nemar je takođe čest uzrok zagušenja lavaboa. Bez obzira na intenzitet zagušenja lavaboa, uvek možete da računate na nas. Uz modernu opremu namenjenu za odgušenje kanalizacije, neophodne alate, instrumente i naše stručne vodoinstalatere, uspeh je zagarantovan.

Dostupni smo zaista non–stop, tako da se na nas možete osloniti kako vikendom, tako i prazničnim danima, slavskim danima kao i u bilo koje doba dana ili noći. Sve vrste zagušenja spadaju u hitne intervencije. Samim tim je veoma bitan brz dolazak na adresu, lokalizacija zagušenja kamerom za snimanje cevi po potrebi, dijagnostika i rešavanje problema. Naš dežurni vodoinstalater je uvek dostupan ukoliko Vam je potrebna pomoć naših vodoinstalatera.

Stojimo Vam na raspolaganju za svako pitanje i dilemu koju imate. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći, a mi ćemo brzo biti na Vašoj adresi. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje koje ćemo sigurno opravdati.

Uslugu otpušavanja lavaboa pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button