• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Vodoinstalater 011 - Profesionalni vodoinstalateri

Vodoinstalater Beograd je dostupan non stop za sve hitne intervencije i vodoinstalaterske usluge. Vodoinstalater Beograd radi sve vrste odgušenja kanalizacije, ugradnju sanitarija kao i sve ostale popravke. Vodoinstalater Beograd je 24h na terenu i uvek spreman za svaki vid intervencije i popravke.

VodoinstalaterSa preko 20 godina iskustva u vodoinstalaterskom poslu, možemo da se pohvalimo mnogobrojnim zadovoljnim klijentima, što fizičkim što pravnim licima. Zadovoljstvo klijenta nam je na prvom mestu i svaki posao radimo odgovorno bez obzira na njegovu kompleksnost. U tu svrhu, u svom timu upošljavamo samo iskusne vodoinstalatere sa dugim praktičnim stažom na terenu. Po Vašem pozivu brzo izlazimo na teren i u kratkom vremenskom roku dolazimo na Vašu adresu. U svom asortimanu, isključivo koristimo kvalitetne rezervne delove kojim osiguravamo da se kvar ne vrati u daljoj budućnosti.

Za svaku uslugu koju uradimo dajemo pisanu garanciju koja Vam garantuje da ćemo doći potpuno besplatno da popravimo ukoliko se kvar ponovo pojavi. Ovo je još jedan način na koji vodimo računa o zadovoljstvu naših klijenata.

Kao majstori svog posla, dostupni smo Vam za manje i veće kvarove. Posedujemo adekvatne mašine, alate i instrumente a sve u cilju kvalitetne usluge. Radimo sve vrste odgušenja kanalizacije, počev od mašinskog odgušenja, odgušenja WC šolje, odgušenja sudopere i slivnika, kao i snimanje cevi, pronalaska naprsline i zamenu vodovodnih cevi u kupatilu, kao i montažu tuš kabine, ugradnja kade… Takođe, radimo i zamenu ventila svih vrsta, zamenu slavina i česmi, montažu vodokotlića i njegovu popravku.

U svakom trenutku možete računati na našu pomoć. Bez obzira na vremenske uslove, doba dana ili stanja u saobraćaju, staraćemo se da na svaki Vaš poziv budemo brzo na Vašoj adresi. Pored brzine dolaska, opravdaćemo Vaše poverenje i kvalitetnom uslugom.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili Vam je potrebna popravka, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Za sve klijente sa cele teritorije Beograda, dostupni smo 24h dnevno, 365 dana u godini. Naš dežurni vodoinstalater je uvek tu za Vas.

Sve vodoinstalaterske usluge pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button