• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Odgušenje kanalizacije - Vodoinstalater

Odgušenje kanalizacije je dostupno non stop, 24h dnevno tokom cele godine i praznika. Odgušenje kanalizacije radimo na celoj teritoriji Beograda i po Vašem pozivu brzo dolazimo na Vašu adresu. Odgušenje kanalizacije spada u hitne intervencije jer zahteva profesionalne vodoinstalatere i brz dolazak.

Zagušenje kanalizacije samo po sebi spada u najteže vodoinstalaterske probleme koji Vas mogu zadesiti. Što zbog same težine kvara i stresa, što zbog mogućih havarija, poplava

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije obuhvata:

Otpušavanje kanalizacije spada u naše regularne vodoinstalaterske usluge. Sa preko 20 godina iskustva usavršili smo sve poslove koji se tiču odgušenja i hitnih intervencije. Posedujemo adekvatnu opremu i moderne mašine koje nam pomažu da održimo veliki procenat uspešnosti pri odgušenju. U zavisnosti od intenziteta zagušenja, koristimo mašinsko odgušenje kanalizacije ili klasično sajlom. Mašinsko odgušenje kanalizacije okreće sajlu praveći vibracije koje prolaze kroz cev. Kada naiđe na čep, odnosno zagušenje, prolazi kroz njega a pritisak vode skida sve naslage zagušenja.

Vezano za otpušavanje kanalizacije, natraženije usluge u ovom oblasti su otpušavanje sudopere i otpušavanje WC šolje. Zagušenje sudopere i WC šolje je najčešće uzrokovano našim nemarom, propustom materija koje nisu namenjene za te odvode.

Za svaki urađen posao dajemo pisanu garanciju kojom se garantuje da u slučaju ponovnog kvara koji je već popravljen, dolazimo i potpuno besplatno saniramo problem. Pored modernih mašina i alata, naši vodoinstalateri po pozivu brzo dolaze na Vašu adresu. Svaki posao radimo odgovorno i profesionalno. Trudimo se da svaki posao završimo što pre, neumanjujući kvalitet urađenog, već da biste se vratili što pre u normalno funkcionisanje.

Ukoliko imate bilo koje pitanje vezano za otpušavanje kanalizacije ili bilo koju vodoinstalatersku uslugu, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu odgušenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button