• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Montaža lavaboa - Ugradnja sanitarija

Montaža lavaboa se vrši sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Montaža lavaboa, ugradnja sudopere kao i montaža tuš kabine se radi 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Montaža lavaboa se vrši za lavaboe svih modela i veličina. Za kvalitetnu montažu lavaboa, potrebni su vam profesionalni vodoinstalateri. Montaža lavaboa spada u naše regularne vodoinstalaterske usluge.

Montaža lavaboa

Montaža lavaboa podrazumeva:

Bušenje tiplova, postavku i pričvršćivanje lavaboa, povezivanje lavaboa na odvod, montaža slavine po potrebi na samom lavabou ili na zidu, izolacija silikonom tamo gde je to potrebno. Nakon toga sledi testiranje i kontrola da li curi negde voda na odvodu i pri ulasku u lavabo.

Kvalitetna montaža lavaboa zahteva profesionalne majstore svog zanata. Tokom godina, naši vodoinstalateri su stekli veliko praktično iskustvo u radu na terenu na svim vodoinstalaterskim poslovima. Pored ugradnje sanitarija, specijalizovani smo i za sve vrste odgušenja kanalizacije, snimanja cevi, zamene i popravke vodovodnih cevi, zamena ventila, montaža vodokotlića… Svakom poslu pristupamo krajnje profesionalno, bez obzira na obim i kompleksnost posla. Trudimo se da svaki problem rešimo brzo, da bi se naši klijenti što pre vratili u svoju svakodnevicu. To svakako ne umanjuje kvalitet urađenog posla.

Ukoliko imate prostora u kupatilu i veliku porodicu, možemo da vam preporučimo da uradite montažu dva spojena lavaboa, ili model sa dva odliva sa kojim će u svakom trenutku dvoje moći da peru ruke. To će vam svakako uštedeti vremena u jutarnjim i večernjim satima. Mi smo tu da vam izađemo u susret za svaku vašu želju i potrebu, a tu smo i da uputimo par saveta kako biste otpimizovali raspored u kupatilu. Ako se odlučite za kompletno ili parcijalno renoviranje kupatila, možete nas pozvati i zakazati unapred.

Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći za svako vaše pitanje ili nedoumicu. U slučaju da vam je potrebna bilo koje druga vodoinstalaterska usluga ili hitna intervencija, dostupni smo non-stop, 365 dana u godini. Brzo dolazimo na vašu adresu i rešavamo svaki problem.

Uslugu montaže lavaboa pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button