• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Zamena creva na potisnom bojleru - Servis bojlera

Zamena creva na potisnom bojleru radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Zamena creva na potisnom bojleru radimo za bojlere svih modela i proizvođača. Zamena creva na potisnom bojleru, kompletan servis bojlera kao i zamena sigurnosnog ventila na bojleru je dostupna 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. U slučaju hitne intervencije i pucanja creva, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Brzo izlazimo na teren i dolazimo na vašu adresu.

Zamena creva na potisnom bojleruBojler je veoma bitan uređaj u kupatilu. Bez njega je teško normalno funkcionisati, osim ukoliko imate dobre komšije :-). Svaki kvar na njemu poput grejača, termostata ili kazana je potrebno što pre rešiti. Tu takođe spada i crevo za vodu. Creva za vodu, odnosno njihova glavna funkcija je dovod hladne vode u bojler i ispuštanje tople vode iz slavine. Postoje dva creva na svakom bojleru, jedan za hladnu a drugi za toplu vodu.

Kao i sve ostalo i crevo posle nekog vremena počinje da propada. Ukoliko primetite promenu izgleda creva, pojavu korozije kao i boje samog creva, vreme je za njegovu zamenu. Ove promene se najvidljivije na krajevima creva. Zamena creva na potisnom bojleru se može raditi i češće, jednom u godinu dana, jer je crevo bitan deo bojlera.

Zamena creva na bojleru ne traje dugo. Potrebno je negde oko 30 minuta za njihovu zamenu. Posedujemo sve od alata što nam je potrebno za ovu vrstu popravke, počev od klješta, teflon trake, ključeva i po potrebi bonseka. Creva možete kupiti vi ili ostaviti nama da kupimo.

Ukoliko crevo na bojleru pukne ili se otkači sa jedne strane, voda će početi da izlazi iz njega. Ukoliko su sitni sati, odnosno ukoliko spavate a ne čujete vodu, moglo bi da doće do velikih problema. Zbog toga smo uvrstili zamenu creva u hitne intervencije. Ukoliko dođe do pucanja, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Od nas možete očekivati brz dolazak na adresu i brzo rešavanje problema.

Uslugu zamene creva na potisnom bojleru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button