• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Popravka slavine - Montaža slavine

Popravka slavine se radi na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Popravka slavine, montaža slavine, montaža česme, montaža baterije kao i sve ostale vodoinstalaterske usluge radimo non-stop, tokom cele godine i praznika. Popravka slavine se vrši za slavine svih modela i proizvođača.

Popravka slavinePopravka slavine spada u naše regularne usluge. Usled čestog korišćenja, može doći do kvara na samoj slavini. Kako su nove slavine relativno jeftine u odnosu na ostale stvari u kupatilu, mnogi klijenti se pre odlučuju za kupovinu nove slavine nego da popravljaju staru, a ukoliko ne uspeju sami, potraže našu pomoć za montažu slavine. Nemamo pravi savet šta je bolje uraditi u tom slučaju, ali svakako savetujemo da se izračunate da li je povoljnije kupiti novu i postaviti je umesto stare, ili popraviti staru. Ukoliko je slavina stara par godina, mi bismo se odlučili za zamenu iste umesto popravke, ali to je svakako na vama da odlučite.

Jedan od najčešćih problema jednoručne slavine se odnosi na glavu mešača. Tu se spajaju topla i hladna voda, koja nam je potrebna da npr.operemo sudove. Tokom korišćenja, dešava se da glava mešača jednostavno više ne funkcioniše kako treba. Tada se pristupa njenoj zameni. Takođe, tu su i zamena filtera, zamena gumica na slavini u slučaju curenja vode itd…

Naši vodoinstalateri su u potpunosti specijalizovani za sve vodoinstalaterske usluge, kao i za popravku slavine, česme ili baterije. Možete unapred zakazati popravku, a možete nas pozvati u bilo koje doba dana za popravku ili zamenu slavine u slučaju problema. Za kratko vreme izlazimo na teren i brzo dolazimo na vašu adresu.

Ukoliko niste stigli da kupite slavinu koju biste zamenili sa starom, ne brinite, možemo je kupiti i mi umesto vas. Sa sobom nosimo kvalitetne rezervne delove i repormaterijal koji ugrađujemo po potrebi ili na zahtev klijenta. Svakom poslu prilazimo veoma ozbiljno i profesionalno i trudimo se da ga završimo u što kraćem roku kako bi se klijenti vratili svojoj svakodnevici. Time ne umanjujemo kvalitet urađenog posla.

Stojimo vam na raspolaganju za svako vaše pitanje ili nedoumicu. U slučaju hitne intervencije, dežurni vodoinstalater je dostupan 24h dnevno, 365 dana u godini.

Uslugu popravke slavine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button