• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Montaža ugradnog monobloka - Ugradnja sanitarija

Montaža ugradnog monobloka se radi na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Montaža ugradnog monobloka, montaža vodokotlića kao i kompletna ugradnja sanitarija se radi non-stop, tokom cele godine i praznika. Montaža ugradnog monobloka spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge za koje smo dostupni 24h dnevno.

Montaža ugradnog monoblokaVodokotlić je neophodan uređaj u svakom kupatilu. Montaža vodokotlića se može uraditi na dva načina a to su:

  • Montaža vodokotlića na zid i
  • Montaža vodokotlića u zidu, odnosno montaža ugradnog monobloka.

Veliki procenat naših klijenata ima montiran vodokotlić na zid. Taj proces je manje više jednostavan i zahteva sklapanje kupljenog vodokotlića, bušenje tiplova, njegovo postavljanje na zid, povezivanje sa crevom do dovoda vode, odnosno do EK ventila i povezivanje sa odvodnom cevi do wc šolje. Kog montaže ugradnog monobloka, stvari su malo drugačije. Pri samom renoviranju kupatila, u dogovoru sa našim vodoinstalaterima se možete odlučiti za montažu ugradnog monobloka na mestu starog vodokotlića. Ugradni monoblok je praktičan jer ćete dobiti više mesta u samom kupatilu, ne mnogo više mesta ali će se osetiti višak prostora. Svim klijentima savetujemo Geberit ugradni monoblok jer se on do sada pokazao kao zaista najkvalitetniji.

Iako su vodokotlići u zidu možda praktičniji za javne toalete i poslovne prostore, mi vam svakako preporučujemo njihovu ugradnju jer su dugotrajniji od vodokotlića na zidu. Sve popravke koje je potrebno uraditi na ugradnom monobloku se vrše direktno kroz prostor gde se pušta sama voda, tako da ne brinete da će u slučaju kvara morati da se ruši samo kupatilo, odnosno pločice koje prekrivaju ugradni monoblok.

Ugradni monoblok se montira u ranoj fazi renoviranja kupatila, pre postavljanja pločica. Geberitov ugradni monoblok se postavlja na zid i pričvršćuje za isti, dok se spoji sa vodovodnim cevima i odvodnom cevi za wc šolju. Naši profesionalni vodoinstalateri vam stoje na raspolaganju za kompletno ili parcijalno renoviranje kupatila kao i za montažu ugradnog monobloka u procesu renoviranja.

Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje, koje ćemo sigurno opravdati. Za bilo koji vid hitne intervencije, naš dežurni vodoinstalater je uvek dostupan da primi poziv i organizuje brz dolazak na adresu i brzo rešavanja problema.

Uslugu montaže ugradnog monobloka pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button