• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Zamena instalacija u bojleru - Servis bojlera

Zamena instalacija u bojleru radimo za bojlere svih modela i proizvođača. Zamena instalacija u bojleru, zamena kazana, termostata i grejača se radi svih sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Zamena instalacija u bojleru spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge u sklopu servisa bojlera. Za bilo koji tip hitne intervencije, dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena instalacija u bojleruZamena instalacija u bojleru podrazumeva zamenu svih elektro instalacija, odnosno žica koje idu kroz bojler, počev od termostata, flanšne bojlera, grejača… Problem sa instalacijama u bojleru je najčešće izazvan kratkim spojem pri paljenju samog bojlera. Ukoliko osigurač iskoči, sigurno je u pitanju neko opterećenje, ogoljene žice ili njihovo dodirivanje. Samim tim bojler je nemoguće uključiti.

Kako je bojler neophodan u svakom domu, potrebni su vam profesionalni vodoinstalateri za njegovu popravku, odnosno zamenu instalacija. Naši vodoinstalateri poseduju veliko iskustvo u servisu akumulacionih, servisu protočnih i servisu kuhinjskih bojlera, kao i na polju svih vodoinstalaterskih usluga. Imamo adekvatan alat i instrumente za sve vrste popravki, kao i moderne mašine za odgušenje kanalizacije. Nakon skidanja postojeće instalacije u bojleru, postavićemo novu i nakon toga testirati rad bojlera.

Za svaku uslugu koju pružamo koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji ugrađujemo po potrebi i na zahtev klijenta. Takođe dajemo i pisanu garanciju koja vam garantuje besplatan dolazak i sanaciju istog problema ukoliko se ponovo navrati. Svakom poslu pristupamo sa velikom dozom odgovornosti, bez obzira na obim i složenost posla. Nenametljivi smo dok radimo i trudimo se da svaki posao uradimo u što kraćem vremenu da bi se klijenti vratili svojoj svakodnevici. Time svakako ne umanjujemo kvalitet urađenog posla, već tu na scenu stupa naše iskustvo.

Za sva vaša pitanja i nedoumice, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Dežurni vodoinstalater je uvek dostupan i po vašem pozivu šalje jednu ili više vodoinstalaterskih ekipa na vašu adresu sve u zavisnosti od veličine problema. Kod nas možete zakazati zamenu instalacija u bojleru ili bilo koju drugu uslugu unapred, za datum i vreme koje vama odgovaraju. Nadamo se da ćete nam ukazati vaše poverenje, jer ćemo ga mi sigurno opravdati.

Uslugu zamene instalacija na bojleru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button