• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Ugradnja djakuzija - Ugradnja sanitarija

Ugradnja djakuzija se radi sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Ugradnja djakuzija, ugradnja kade, montaža tuš kabine kao i montaža hidromasažne tuš kabine se radi non-stop, tokom cele godine i praznika. Ugradnja djakuzija se radi za djakuzije svih modela i proizvođača. Da bi se ugradnja djakuzija uradila kvalitetno, potrebni su vam vešti vodoinstalateri koji poseduju veliko iskustvo u ugradnji sanitarija i svim ostalim vodoinstalaterskim uslugama.

Ugradnja djakuzijaDjakuzi je lep dodatak svakom domu. Pošto zauzima više prostora nego kada ili tuš kabina, potreban vam je veći prostor u kupatilu kako bi pored djakuzija stale i ostale sanitarija. U par navrata smo imali zahtev za ugradnjom djakuzija u dnevnoj sobi, što je u evropskim hotelima danas normalno.

Ugradnja djakuzija podrazumeva:

Vađenje, odnosno demontažu stare tuš kabine ili kade, zamena odvoda po potrebi, postavljanje hidro izolacije i ugradnja djakuzija. Svaki model djakuzija se ugrađuje na sličan način, samo su različite nijanse. Nakon toga radimo testiranje i dodatnu zaštitu silikonom od curenja vode.

Da biste bili sigurni da će djakuzi biti dobro ugrađen, morate angažovati profesionalne vodoinstalatere. U našem timu rade isključivo vodoinstalateri sa velikim iskustvom u radu na terenu na svim vodoinstalaterskim uslugama. Tokom godina smo se usavršili u ugradnji sanitarija, odgušenju kanalizacije kao i u svim vodoinstalaterskim uslugama. Naš dežurni vodoinstalater je dostupan non-stop tokom cele godine i praznika da u svakom trenutku pruži pomoć našim klijentima. U poslu koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal. Takođe, za svaku vodoinstalatersku uslugu dajemo pisanu garanciju koja vam služi kao garant da ćemo doći potpuno besplatno i popraviti problem ukoliko se ponovo navrati.

Stojimo vam na raspolaganju 24h dnevno za sva vaša pitanja i nedoumice. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Za 30 godina poslovanja, stekli smo poverenje velikog broja klijenata. Nadamo se da ćete nam i vi ukazati poverenje koje ćemo sigurno opravdati.

Uslugu ugradnje đakuzija pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button