• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Ugradnja protočnog bojlera - Servis protočnih bojlera

Ugradnja protočnog bojlera se radi za protočne bojlere svih modela i proizvođača. Ugradnja protočnog bojlera, ugradnja akumulacionog bojlera kao i montaža kuhinjskog bojlera se radi svih sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Ugradnja protočnih bojlera kao i kompletan servis bojlera se radi 24h dnevno, tokom cele nedelje i praznika. Da bi se protočni bojler adekvatno ugradio, potrebni su profesionalni vodoinstalateri.

Ugradnja protočnog bojlera

Ugradnja protočnog bojlera obuhvata:

Bušenja zida i postavljanja tiplova, ugradnja protočnog bojlera, njegovo pričvršćivanje, priključivanje na dovod vode kao i na struju. Nakon toga se vrši njegovo testiranje, podešavanje određene temperature vode…

Pored ugradnje protočnog bojlera, radimo i njegov kompletan servis. Akcenat stavljamo na zamenu grejača, zamenu termostata i zamenu instalacija jer se one najčešće kvare. Grejači tokom vremena pod dejstvom kamenca koji se skuplja na njima slabije greju vodu i počinju da troše više struje. Jedna od glavnih mana protočnih bojlera je velika potrošnja električne energije. Protočni bojleri se obično kreću u jačinama od 8 – 24KW časova potrošnje, a neki i jače od toga. Stoga je bitno da pozovete elektro distribuciju koja će vam postaviti osigurač da biste mogli da koristite protočan bojler.

Neke od njegovih očiglednih prednosti su malo zauzimanje prostora kao i to da toplu vodu uvek imate na stanju. Akumulacioni bojleri su napravljeni u većim gabaritima da bi mogli da skladište 80l tople vode u svom kazanu. Kod protočnih bojlera su najbitniji grejači koji imaju mnogo veliku snagu i pružaju instant zagrevanje vode.

Ugradnja protočnih bojlera ne traje dugo i spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge. Za vas možemo izvršiti i skidanje starog bojlera, bilo da je u pitanju akumulacioni ili protočni i odneti ga u staro gvožđe. U našem timu rade isključivo profesionalni vodoinstalateri koji svakom poslu prilaze krajnje ozbiljno. Posedujemo adekvatne mašine, alate i instrumente potrebne za ugradnju bojlera bilo kog kapaciteta i proizvođača.

Za svako vaše pitanje ili nedoumicu, stojimo vam na raspolaganju 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Zaista smo dostupni non-stop, stoga nemojte se ustručavati da nas pozovete i u sitne sate u slučaju bilo koje hitne intervencije ili popravke…

Uslugu ugradnje protočnog bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button