• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Snimanje cevi kamerom - Odgušenje kanalizacije

Snimanje cevi kamerom je metoda koju koristimo za lakšu lokalizaciju kvara na cevi, pukotinu ili naprsnuće, kao i u slučajevima zagušenja cevi. Snimanje cevi kamerom radimo za cevi svih profila i dimenzija. Za snimanje cevi kamerom, dostupni smo tokom cele nedelje, i pokrivamo sve opštine u Beogradu. U slučaju hitne intervencije, izlivanja vode ili vlaženja zida, za snimanje cevi kamerom možete nas pozvati u bilo koje doba dana, jer smo dostupni non-stop, 24h dnevno tokom cele godine i praznika.

Snimanje cevi kameromZa snimanje cevi kamerom se koristi specijalna tehnologija koja može da odredi na kojem mestu, odnosno dužini se nalazi problem sa cevima. Sonda se gura u otvorenu cev koja ima kameru na vrhu. Na monitoru se odmah vidi slika sa kamere, kao i podaci na koliko je trenutno metara u samoj cevi. To nam služi kao pokazatelj na kom metru cevi od naše lokacije se nalazi problem.

Nakon pronalaženja kvara, odnosno naprsnuća ili zagušenja, u zavisnosti od slučaja do slučaja, pristupamo zameni cevi ili njenom odgušenju. Zamena vodovodnih cevi podrazumeva skidanje maltera i daje bušenje dok se ne dođe do same cevi, a zatim skidanje tog dela cevi i postavljanje novog dela. Ukoliko primetimo nove promene na cevi, odnosno loše stanje cevi na još nekim mestima, svakako ćemo sugerisati da ćete uskoro imati problem i sa ovom cevi i da bi bilo najbolje da se sada uradi njihova promena.

Snimanje cevi kamerom radimo za vodovodne i kanalizacione cevi. Ukoliko je u pitanju spoljna kanalizacije npr. ispred vaše kuće ili vikendice, pristupa se kopanju zemlje dok se ne dođe do cevi odnosno do mesta problema. Nakon toga skidamo naprslu ili polomljenu cev i postavljamo novu. Tokom 30 godina poslovanja, stekli smo veliko iskustvo na polju svih vodoinstalaterskih usluga, a specijalizovali se za postavljanje i zamenu vodovodnih i kanalizacionih cevi. Imamo svu neophodnu opremu, počev od mašina, alata i instrumenata koji nam olakšavaju posao i povećavaju kvalitet urađenog posla. Koristimo kvalitetne rezervne delove koje ugrađujemo po potrebi, a i po želji klijenta. Na svaki urađeni posao dajemo pisanu garanciju.

Nadamo se da smo ukratko predstavili naše mogućnosti i profesionalnost u poslovanju. Ukoliko nam ukažete poverenje, nećemo vas izneveriti. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći u slučaju hitne intervencije ili popravke, a naš dežurni vodoinstalater je dostupan 24h dnevno, 365 dana u godini.

Uslugu snimanja cevi kamerom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button