• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Montaža umivaonika - Ugradnja sanitarija

Montaža umivaonika se radi sedam dana u nedelji, tokom cele godine i praznika. Montaža umivaonika, montaža lavaboa kao i kompletna ugradnja sanitarija, dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Montaža umivaonika se radi od strane profesionalnih vodoinstalatera, majstora u svom poslu. Pored montaže umivaonika, dostupni smo vam za sve vodoinstalaterske usluge, popravke kao i hitne intervencije.

Montaža umivaonika

Montaža umivaonika podrazumeva:

Bušenje i postavljanje tiplova u kupatilu, postavljanje i pričvršćivanje umivaonika, povezivanje na odvod, montaža slavine horizontalno ili vertikalno, u zavisnosti od potrebe klijenta. Da bismo efikasnije uradili montažu umivaonika, posedujemo adekvatne mašine, alate i instrumente. U tome nam “pomažu” i naši iskusni vodoinstalateri.

Tokom svog poslovanja, stekli smo veliko iskustvo u svim vodoinstalaterskim uslugama, bilo da se radi o odgušenju kanalizacije, ugradnji sanitarija ili zameni ventila ili vodovodnih cevi. Svaki posao radimo sa istom dozom odgovornosti, bez obzira na obim posla kao i na njegovu kompleksnost. Trudimo se da budemo neprimetni i nenametljivi dok radimo a takođe i da svaki posao završimo u što kraćem roku da bi se naši klijenti vratili svojoj svakodnevici. Takođe vodimo računa i o kvalitetu urađenog posla. To uključuje primenu kvalitetnih rezervnih delova i repromaterijala po potrebi i po želji klijenta u zavisnosti od usluge do usluge.

Naša glavna misija je zadovoljan klijent. Pored profesionalnih vodoinstalatera i kvalitetnih rezervnih delova, takođe dajemo i pisanu garanciju za svaku vodoinstalatersku uslugu koja vam garantuje da ćemo doći potpuno besplatno i popraviti problem, ukoliko se isti ponovo navrati.

Stojimo vam na raspolaganju non-stop za sva vaša pitanja i nedoumice. Montaža umivaonika se može zakazati i unapred, po vašim potrebama i mogućnostima. Ukoliko imate potrebu za bilo kojom vodoinstalaterskom uslugom ili vam je potreban bilo koji vid hitne intervencije, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje, a mi ćemo ga sigurno opravdati kvalitetnom uslugom.

Uslugu montaže umivaonika pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button