• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Čišćenje bojlera od kamenca - Servis bojlera

Čišćenje bojlera od kamenca radimo za bojlere svih modela, proizvođača i kapaciteta. Čišćenje bojlera od kamenca spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge u okviru servisa bojlera. Uz čišćenje bojlera od kamenca radimo i zamenu grejača, zamenu termostata, kompletna zamena instalacija u bojleru kao i zamena kazana na bojleru. Sve naše usluge, uključujući i čišćenje bojlera od kamenca radimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći za bilo koju vrstu hitne intervencije na samom bojleru, u slučaju pregrevanja bojlera, pucanja creva

Čišćenje bojlera od kamencaČišćenje bojlera od kamenca treba raditi u proseku jedanput u 3 – 5 godina. Kamenac je glavni neprijatelj grejačima i ukoliko se ne čisti, može da uzrokuje kvar na grejačima, nakon čega je potrebna njihova zamena. Kamenac se, tokom korišćenja bojlera, gomila na grejačima. Posle godina korišćenja, kamenac može da zahvati ceo grejač i time umanji njegovu glavnu funkciju, odnosno grejanje vode. Usled naslaga kamenca, grejaču je potrebno mnogo više vremena da zagreje vodu, a samim tim je potrebno i više struje.

Glavni krivac za pojavu kamenca je voda. Kod nas preovladava tvrda voda koje je idealna za stvaranje naslaga kamenca. Postoje specijalni filteri koji se mogu postaviti u crevu za toplu i hladnu vodu i time smanjiti tvrdoću vode a takođe i produžiti vek trajanja grejača, i smanjiti gomilanje kamenca u bojleru.

Čišćenje kamenca iz bojlera rade profesionalni vodoinstalateri sa velikim iskustvom na polju svih vodoinstalaterskih usluga. Trudimo se da svaki posao rešimo brzo i efikasno, ali da pri tome ne umanjujemo kvalitet urađenog posla. Nama je na prvom mestu zadovoljan klijent, stoga koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji ugrađujemo pri poslu, kao i na zahtev klijenta. Pored toga, na svaki urađeni posao dajemo pisanu garanciju kao garant da ćemo doći i potpuno besplatno rešiti problem ukoliko se ponovo navrati.

Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje i izabrati nas za partnere u vodoinstalaterskim uslugama. Stojimo vam na raspolaganju za svako vaše pitanje ili nedoumicu. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći jer radimo non-stop, 365 dana u godini.

Uslugu čišćenja bojlera od kamenca pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button