• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Odgušenje sajlom - Odgušenje kanalizacije

Odgušenje sajlom radimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za odgušenje sajlom dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje sajlom, mašinsko odgušenje kanalizacije kao i sve vrste odgušenja kanalizacije spadaju u hitne intervencije za koje smo dostupni non – stop.

Odgušenje sajlomOdgušenje sajlom je veoma čest metod koji koristimo u odgušenju kanalizacije. U zavisnosti od intenziteta zagušenja, koristimo odgovarajući metod odgušenja. Ukoliko je zagušenje manjeg intenziteta, koristimo klasične sajle kojima probijamo čep, a dodatni pritisak vode ga razbija u potpunosti. Za zagušenja većeg intenziteta, koristi se mašinsko odgušenje kanalizacije. Specijalna sajla dobija vibracije od strane mašine. Vibracije okreću sajlu koja prolazi kroz cev. Nakon dolaska do čepa, snaga vibracije buši čep a voda odnosi ostatak. Proces se ponavlja više puta da bi bilo urađeno maksimalno kvalitetno. Nakon završetka, testiramo urađeno puštanjem vode.

Radimo sve vrste odgušenja sajlom, bilo da su u pitanju slivnici, sudopera, kada, tuš kabina. Zagušenja kanalizacije iziskuje hitnu intervenciju. Kada nastupe najteža zagušenja u smislu zagušenja WC šolje i prelivanje vode, potreban Vam je pouzdan vodoinstalater koji će po Vašem pozivu u kratkom roku doći na Vašu adresu i brzo rešiti problem. Uvek smo na terenu i sa sobom nosimo moderne mašine, sajle i neophodan alat koji nam pomaže da svaki problem rešimo kvalitetno i profesionalno.

Takođe, za svaku urađenu vodoinstalatersku uslugu dajemo pisanu garanciju koja Vam garantuje da ćemo u slučaju ponovnog kvara doći i popraviti ga potpuno besplatno. Da bismo posao radili odgovorno, koristimo kvalitetne rezervne delove koje ugrađujemo po potrebi. Kvalitetni delovi u vidu ventila i cevi i svega ostalog mogu uticati na efikasan rad, kao i na dužinu trajanja novog dela.

Ukoliko imate bilo koje pitanje vezano za odgušenje sajlom ili bilo koju drugu uslugu, dostupni smo Vam u bilo koje doba dana ili noći. Takođe nam se možete obratiti i tokom prazničnih dana.

Uslugu odgušenja sajlom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button