• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Popravka kade - Ugradnja kade

Popravka kade se radi na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Popravka kade, njena zamena i ugradnja kade kao i ugradnja sanitarija se radi non-stop, tokom cele godine i praznika. Da bi se popravka kade uradila kvalitetno, potrebni su vam profesionalci u svom poslu, odnosno profesionalni vodoinstalateri. Popravka kade se vrši za sve modele kada, od kojih izdvajamo:

  • Emajlirane kade,
  • Metalne kade,
  • Plastične kade,
  • Montažne kade,
  • Duboke kade,
  • Plitke kade…

Popravka kadeKada je bitan deo svakog kupatila i bez nje je teško zamisliti normalno funkcionisanje. Kao i sve sanitarije, i kade su sklone kvarovima u smislu lomljenja iste. Ukoliko se kada na nekom mestu polomi a vi ne primetite na vreme, voda će početi da curi iz kade direktno ispod nje. To može izazvati dodatne probleme kod komšije ispod. Do loma u kadi najčešće dolazi kada klijenu ispadne nešto u kadu sa veće visine i sa većom masom. To može uzrokovati naprsnuće kade, koje je potrebno rešiti u što kraćem roku.

Naši vodoinstalateri su vam dostupni non-stop za sve popravke na samoj kadi, koja uključuje i dodatnu zaštitu u vidu silikona po ivicama ili samo uziđivanje kade u pločice, ukoliko se desi da neka pločica otpadne. Takođe smo dostupni i za promenu slivnika, njegovo odgušenje i čišćenje istog. Takođe radimo i pričvršćivanje kade ukoliko neka od nožica pukne ili se nakrivi, odnosno vršimo njenu zamenu.

Kompletno smo opremljeni svim neophodnim mašinama, alatima i instrumentima za sve vodoinstalaterske usluge. Pri ugradnji i zameni delova koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji se montira po potrebi, a ponekad i na zahev klijenta. Što se popravke kade tiče, vršimo popravku kada svih modela i dimezija. Tokom godina rada, naši vodoinstalateri su stekli veliko iskustvo na polju svih vodoinstalaterskih usluga. Svakom poslu prilaze odgovorno i svaki posao rade kvalitetno.

Ukoliko i vi imate problem sa kadom ili vam je neophodna vodoinstalaterska usluga, stojimo vam na raspolaganju 24h dnevno, 365 dana u godini. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći, a u slučaju hitne intervencije, naš dežurni vodoinstalater će poslati jednu ili više ekipa na vašu adresu, u zavisnosti od veličine problema.

Uslugu popravke kade pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button