• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Ugradnja kade - Ugradnja sanitarija

Ugradnja kade se radi svakodnevno, sedam dana u nedelji na svim opštinama u Beogradu. Ugradnja kade, montaža tuš kabine, montaža wc šolje kao i ugradnja sanitarija dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Ugradnja kade spada u naše regularne vodoinstalaterske usluge. Da bi se ugradnja kade uradila kvalitetno i profesionalno, potrebni su iskusni vodoinstalateri kao i neophodni alati i instrumenti. Mi imamo ove obe karakteristike.

Ugradnja kade

Ugradnja kade podrazumeva:

rušenje i demontažu stare kade, postavljanje hidro izolacije, pričvršćivanje nove kade, zamena odvodne cevi i sifona na kadi, oblaganje u pločicama, montaža baterije po želji, zaštita silikonom od curenja vode na samoj kadi i na kraju testiranje, proveravanje toka curenja vode.

Ukoliko primetite vremenom da dolazi do curenja vode ili nekog drugog problema, za svaku vodoinstalatersku uslugu dajemo pisanu garanciju da ćemo doći i potpuno besplatno sanirati problem. Pored toga koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji ugrađujemo po potrebi i po želji klijenta. Nastojimo da svaki klijent bude zadovoljan, stoga smo i istakli pisanu garanciju, kao i kvalitetne delove. Takođe tu su i naši profesionalni vodoinstalateri bez kojih ništa ne bi bilo moguće.

Tokom godina rada, stekli su veliko praktično iskustvo u vodoinstalaterskim poslovima koji uključuju i odgušenje kanalizacije, popravku i zamenu vodovodnih cevi i još mnogo toga. Specijalizirali smo se tokom godina za usluge hitne intervencije, odnosno brzog reagovanje i dolaska na adresu u slučaju havarije, poplave, pucanja cevi, kvara na ventilu… U tome nam pomaže dežurni vodoinstalater koji je uvek dostupan, bez obzira na vreme kada ga pozovete. Uvek možete da računate na nas da ćemo pomoći našim klijentima u svakom trenutku i brzo doći do vas, bez obzira na vremenske usluge i stanja u saobraćaju.

Uvek nam se možete obratiti ukoliko imate neko pitanje ili nedoumicu. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći, a mi ćemo u kratkom roku biti na vašoj adresi. Nadamo se da ćete razmotriti da nam ukažete poverenje, a mi ćemo se maksimalno potruditi da to poverenje i zadržimo.

Uslugu ugradnje kade pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button