• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Montaža vodokotlića - Ugradnja sanitarija

Montaža vodokotlića se radi na celoj teritoriji Beograda, svakodnevno, 365 dana u godini. Montaža vodokotlića, montaža wc šolje i kompletna ugradnja sanitarija, dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Montaža vodokotlića se radi za vodokotliće svih modela i proizvođača. Da bi se montaža vodokotlića uradila kvalitetno, potrebni su iskusni vodoinstalateri poput naših.

Montaža vodokotlićaVršimo:

Montaža vodokotlića uključuje:

Bušenje tiplova u zidu, ukoliko se ne mogu iskoristiti stare rupe ili su previše oštećene, sastavljanje vodokotlića, kačenje na zid, povezivanje vodokotlića sa EK ventilom, montaža odvodne cevi za wc šolju, testiranje vodokotlića, puštanje u rad, podešavanje nivoa vode u vodokotliću.

Pre nego što se odlučite koji ćete model vodokotlića uzeti, uzmite u obzir mere u kupatilu, odnosno izmerite koliki prostor imate iznad wc šolje gde se nalazi stari vodokotlić. Imali smo slučajeva da su klijenti u brzini i želji da reše problem vodokotlića kupovali vodokotliće veće dužine nego što ima prostora na zidu za montažu. Ovom prilikom vam skrećemo pažnju da pre kupovine uvek izmerite koliko vodokotlić maksimalno može da bude dugačak. Time ćete spasite sebe od dodatne glavobolje.

Tokom naših godina poslovanja, naši vodoinstalateri su se usavršili u svim vodoinstalaterskim poslovima. Stekli su veliko praktično znanje u radu na terenu, kako u montaži sanitarija, tako i u odgušenju kanalizacije kao i u svim vodoinstalaterskim uslugama. Posedujemo znanje, iskustvo i veliki tim profesionalnih vodoinstalatera za rešavanje svakog problema, bez obzira na njegovu kompleksnost. Ukoliko u svom poslovnom prostoru imate veliki broj sanitarija za ugradnju, to za nas neće biti problem. Poslaćemo dovoljan broj vodoinstalatera da bismo sve završili brzo i kvalitetno, kako biste se vratili poslovnoj svakodnevici u što kraćem roku.

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Ukoliko imate potrebu za hitnom intervencijom ili bilo kojom drugom vodoinstalaterskom uslugom, brzo dolazimo na Vašu adresu i rešavamo svaki problem.

Uslugu montaže vodokotlića pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button