• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Servis protočnih bojlera - Servis bojlera

Servis protočnih bojlera radimo svih sedam dana u nedelji, na svim opštinama u Beogradu. Servis protočnih bojlera radimo za protočne bojlere svih modela i proizvođača. Servis protočnih bojlera radimo za fizička i pravna lica, tokom cele godine i praznika. U slučaju hitne intervencije, za servis protočnih bojlera smo dostupni 24h dnevno. Brzo dolazimo na vašu adresu, bez obzira na lokaciju i rešavamo svaki problem.

Servis protočnih bojleraProtočni bojleri u zadnjih nekoliko godina uzimaju primat na našem tržištu. Sve je više klijenata koji koriste protočni bojler u svom kupatilu. To nas i ne iznenađuje jer su se određene marke protočnih bojlera pokazale kao veoma kvalitetne. Protočni bojleri imaju i prednosti i mana u odnosu na stari akumulacioni bojler. Jedna od očiglednih prednosti je sama veličina bojlera, jer akumulacioni bojleri zauzimaju mnogo mesta u kupatilu. Druga prednost se odnosi na toplu vodu. Kod akumulacionog bojlera, moramo da sačekamo da se voda zagreje, minimum nekih 30 minuta. Kod protočnog bojlera, nakon puštanja vode, u startu imate toplu vodu. To protočni bojler duguje jakim grejačima pored kojih voda prolazi. Sa jakim grejačima, dolazi i veća potrošnja električne energije, što je ujedno i jedna mana protočnog bojlera. Standardni protočni bojleri troše od 10KW – 24KW električne energije po satu, a neki i više od toga. Ako dodamo da prosečno tuširanje traje 15 minuta za momke, a za devojke dosta duže, možete približno izračunati potrošnju električne energije koja će ići samo na protočni bojler. Savetujemo vam da pri odabiru i kupovini protočnog bojlera izdvojite više novca i odlučite se za kvalitetan protočni bojler, da biste u budućnosti uštedeli na servisu istog.

Pored servisa protočnih bojlera, radimo i servis akumulacionih bojlera, servis kuhinjskih bojlera, kao i kompletnu zamenu delova, počev od grejača, termostata, creva… Takođe radimo i sve vidove hitnih intervencija sa brzim dolaskom na adresu, bilo da je vezano za bojler ili bilo koju drugu vodoinstalatersku uslugu. Budite slobodni da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći za svako Vaše pitanje ili nedoumicu. Naši profesionalni vodoinstalateri će vam odgovoriti na sva pitanja a po potrebi izaći na teren. Servis protočnih bojlera možete zakazati i unapred, a mi ćemo vas kontaktirati na dogovoreni datum, par sati pre intervencije radi potvrde dolaska.

Uslugu servisa protočnih bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button