• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Postavljanje predventila - Zamena ventila za vodu

Postavljanje predventila radimo svih sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Postavljanje predventila, zamena ventila za vodu kao i zamena glavnog ventila u kupatilu radimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Postavljanje predventila spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge koju vrše profesionalni vodoinstalateri sa mnogo godina praktičnog iskustva.

Postavljanje predventila Predventil, kao i što sama reč kaže predstavlja još jednu dodatnu zaštitu u slučaju prekida rada ventila, odnosno njegovog kvara. Ventili su ključni delovi u svakom domaćinstvu koji trpe veliki pritisak vode i predstavljaju jedinu zaštitu od izlivanja vode. Tu je takođe i glavni ventil koji kotroliše dotok vode u kupatilu i u celom prostoru. Predventil se postavlja u vidu dodatne zaštite ukoliko se ventil pokvari ili procuri. Sa predventilom je moguće zatvoriti vodu i time sprečiti veću havariju.

Predventil se može postaviti svugde, na svakoj cevi. Kao što smo već napomenuli, ispravnost ventila kao i postojanje predventila je mnogo bitno. Kako voda prolazi kroz cevi, na kraju izlaza vode postavlja se ventil koji trpi pritisak i sprečava vodu da izađe napolje. Ukoliko primetite bilo kakve promene na ventilima u vidu promene boje, koroziju i slično, savetujemo vam da nas odmah pozovete da bismo konkretan ventil što pre zamenili. Ako odlučite da odložite popravku ventila, može doći do njegovog kvara i propuštanja vode. Ukoliko se to desi u toku noći kada spavate, može doći do izlivanja ogromne količine voda koja može napraviti velike havarije i predstavljati opasnost po život u kombinaciji sa strujom.

Da biste izbegli ovaj scenario, postavite predventil i redovno kontrolišite vaše ventile jer su oni jedina brana od potpune havarije. Za postavljanje predventila, naši vodoinstalateri vam stoje na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći. Možete nas u svakom trenutku pozvati u slučaju hitne intervencije, ili zakazati unapred postavljanje predventila, za datum i vreme koji vama odgovaraju. Svakom poslu pristupamo odgovorno, bez obzira na obim i kompleksnost posla. Koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal i posedujemo adekvatne mašine, alate i instrumente koji su neophodni za kvalitno urađen posao. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje, a mi ćemo ga sigurno opravdati.

Uslugu postavljanja predventila pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button