• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Odgušenje fekalne vertikale - Odgušenje kanalizacije

Odgušenje fekalne vertikale radimo svakodnevno, sedam dana u nedelji na celoj teritoriji Beograda. Odgušenje fekalne vertikale radimo bez obzira na spratnost objekta, bilo da se radi o zgradi ili kući. Za odgušenje fekalne vertikale dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje fekalne vertikale kao i odgušenje kuhinjske vertikale rade profesionalni vodoinstalateri sa velikim iskustvom u svim vodoinstalaterskim poslovima.

Odgušenje fekalne vertikaleOtpušavanje fekalne vertikale spada u hitne intervencije koje zahtevaju brz dolazak na adresu klijenta i brzo rešenje problema. Za odgušenje fekalne vertikale posedujemo adekvatne mašine za mašinsko odgušenje fekalne vertikale, sve alate i instrumente kao i profesionalnu opremu za snimanje cevi kamerom u slučaju da se ne može utvrditi odmah lokacija zagušenja.

Pored mašina i alata, u našem timu su okupljeni profesionalni vodoinstalateri sa velikim iskustvom u radu na terenu u svim vodoinstalaterskim poslovima, sa naglaskom na sve vrste odgušenja kanalizacije. Svaki posao radimo kvalitetno i odgovorno, bez obzira na obim i kompleksnost istog. Trudimo se da svaki posao završimo u kratkom roku da biste se što pre vratili u svakodnevicu. To svakako ne umanjuje kvalitet na koji će posao biti rešen.

Zagušenje fekalne vertikale kao i zagušenje WC šolje su jedni od najgorih vodoinstalaterskih problema, pored ostalih hitnih intervencija, koje Vas može zadesiti. Zagušenje fekalne vertikale svakako nosi veću težinu problema jer je zagušena cela vertikala, ili njeni delovi, od stana do stana. Prvi znaci problema mogu biti da kada vidite da se podiže nivo vode u WC šolji a da pri tome niste vi pustili vodu nego komšija iznad Vas.

Često se desi da kod samog klijenta bude zapušena sama WC šolja ili dublje u cevi. Takođe se dešava da klijent odmah ne primeti da je došlo do zagušenja WC šolje već da kasnije posumnja da je u pitanju vertikala. Zato smo mi tu da rešimo svaku Vašu dilemu.

Stojimo Vam na raspolaganju za bilo kakvo pitanje, konstataciju i utvrđivanje kvara 24h dnevno, tokom cele godine. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći, i mi ćemo doći na Vašu adresu.

Uslugu odgušenja fekalne vertikale pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button