• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Postavljanje EK ventila - Zamena ventila za vodu

Postavljanje EK ventila radimo svih sedam dana u nedelji. Za postavljanje EK ventila, zamena ventila za vodu kao i zamena glavnog ventila u kupatilu dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Postavljanje EK ventila, odnosno njegova zamena se radi od strane profesionalnih vodoinstalatera sa velikim praktičnim iskustvom u radu na terenu.

Postavljanje EK ventilaEK ventil je u najvećem broju slučajeva namenjen vodokotliću. Na EK ventil se priključuje dovod za vodu. Samim tim je važan deo svakog kupatila. Ukoliko nemate EK ventil još ugrađen u kupatilu ili je trenutno u kvaru, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći, kako za ugradnju, tako i za popravku ili zamenu EK ventila.

Postavljanje EK ventila spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge. Tokom poslovanja, naši vodoinstalateri su stekli veliko praktično iskustvo na svim vodoinstalaterskim poslovima. Posedujemo moderne mašine i sve neophodne alate i instrumente koji nam olakšavaju posao. Svakom poslu prilazimo krajnje ozbiljno, bez obzira na njegovu složenost ili obim. Dok smo na intervenciji, trudimo se da budemo neprimetni i nenametljivi i da svaki problem rešimo u kratkom roku.

U svakom poslu koristimo kvalitetne rezervne delove koje ugrađujemo po potrebi i na zahtev klijenta. Pored kvalitetnih delova dajemo i pisanu garanciju koja vam je garant da ćemo doći i potpuno besplatno popraviti isti kvar ukoliko se ponovo navrati.

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i sugestije. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći, jer smo zaista dostupni 24h dnevno u slučaju hitne intervencije ili popravke. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje, a mi ćemo ga svakako opravdati.

Pored postavljanja EK ventila, radimo i sve ostale vodoinstalaterske usluge od kojih izdvajamo:

Uslugu postavljanja EK ventila pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button