• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Montaža kuhinjskog bojlera - Ugradnja sanitarija

Montaža kuhinjskog bojlera se radi na svim opštinama u Beogradu, sedam dana u nedelji. Montaža kuhinjskog bojlera, montaža bojlera kao i montaža protočnog bojlera se radi 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Montaža kuhinjskog bojlera se vrši za kuhinjske bojlere svih modela i proizvođača. Montaža kuhinjskog bojlera se vrši bez obzira na njegov kapacitet, u skladu sa Vašim potrebama.

Montaža kuhinjskog bojleraKuhinjski bojleri su zgodni kako u stanovima tako i u poslovnim prostorima, ugostiteljskim objektima i slično. U zavisnosti od kapaciteta kuhinjskog bojlera u kratkom vremenskom roku zagreva vodu potrebnu za pranje sudova. Ukoliko ste tročlana porodica, biće Vam dovoljan i kuhinjski bojler manjeg kapaciteta. Ukoliko pak imate više članova domaćinstva ili vodite ugostiteljski objekat, svakako će vam trebati veći kapacitet kuhinjskog bojlera.

Kuhinjski bojleri se montiraju najčešće u okviru kuhinjskog dela koji ide direktno iznad sudopere. Od slučaja do slučaja, montaža kuhinjskog bojlera se razlikuje u nijansama. Kuhinjski bojleri se kače na zid, standardnom opremom, bušilicom, tiplovi, a dovod vode se povezuje sa slavinom. Povezivanje sa strujom je standardno, preko utičnice. Montaža kuhinjskog bojlera se radi brzo i kvalitetno, bez obzira na njegov kapacitet.

Pored montaže kuhinjskog bojlera možemo Vam biti od pomoći ukoliko želite da sudoperu, odnosno slavinu spojite cevima iz kupatila i da umesto zagrevanja vode u kuhinjskom bojleru, budete prikačeni direktno na glavni akumulacioni bojler. Time ćete imate vruću vodu u kuhinji bez kuhinjskog bojlera, odnosno kada god ima vruće vode u bojleru u kupatilu. Sve više naših klijenata se odlučilo za ovaj vid dovoda tople vode do kuhinje, pa Vam stoga i predlažemo ovakvu soluciju, ali je svakako izbor na Vama.

Stojimo vam na raspolaganju za bilo kakvo pitanje ili nedoumicu. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Naši vodoinstalateri sa sobom nose, pored kvalitetnih rezervnih delova i repromaterijala, veliko iskustvo na polju svih vodoinstalaterskih usluga, ugradnji sanitarija… Imamo adekvatan alat za svaku situaciju a takođe pružamo i garanciju na svaku urađenu vodoinstalatersku uslugu.

Uslugu montaže kuhinjskog bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button