• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Zamena kazana na bojleru - Servis bojlera

Zamena kazana na bojleru se radi za bojlere svih modela, proizvođača i kapaciteta. Zamena kazana na bojleru spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge u sklopu servisa bojlera. Zamena kazana na bojleru, zamena grejača, termostata i čišćenje bojlera od kamenca radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Zamena kazana na bojleru kao i za sve hitne intervencije u okviru bojlera, dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena kazana na bojleruOsnovna funkcija kazana je skladištenje vode. Tokom korišćenja bojlera vremenom se može desiti da kazan procuri, odnosno da procuri bojler. Najčešći simptomi procurelog kazana je kapljanje vode iz bojlera. U nekim slučajevima se može desiti da problem nije do samog kazana već do gumice koja ne dihtuje više kako treba, koju je potrebno samo zameniti. Rešenje problema procurelog kazana je njegova zamena. Postoji mnogo vrsta kazana koje prave proizvođači bojlera, počev od prohromskog kazana, kazani sa prevlakom od emajla koji štiti kazan od korozije i čuva higijenu vodu itd…

Prohromski kazan je ono što mi preporučujemo svakom klijentu, jer sa njim više nećete imati bilo kakve probleme ovog tipa. Takođe savetujemo naše klijente da izračunaju da li im se isplati zamena kazana na bojleru jer novi kazan nije jeftin. To je svakako na vama da odlučite. Ukoliko se odlučite da kupite novi kazan, treba obratiti pažnju na proizvođača i na kapacitet bojlera i pronaći adekvatnu zamenu. Mi smo tu da zamenu kazana uradimo kvalitetno i profesionalno. U sklopu zamene kazana, radimo i zamenu cevi i njihovo dihtovanje po potrebi.

Sa 30 godina iskustva u vodoinstalaterskom poslu, stekli smo veliko iskustvo u svim vodoinstalaterskim poslovima, sa posebnim osvrtom na servis bojlera, servis protočnih bojlera kao i servis kuhinjskih bojlera. Zadovoljstvo klijenta nam je na prvom mestu. Stoga smo uveli pisanu garanciju koja vam garantuje besplatan dolazak i popravku kvara ukoliko se ponovo navrati. Pored toga koristimo kvalitetne rezervne delove pri ugradnji.

Stojimo vam na raspolaganju za svako vaše pitanje ili nedoumicu. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći za dijagnostiku kvara ili za hitne intervencije bilo kog tipa.

Uslugu zamene kazana na bojleru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button