• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Zamena termostata na bojleru - Servis bojlera

Zamena termostata na bojleru se radi za bojlere svih modela i proizvođača. Zamena termostata na bojlera, zamena grejača na bojleru kao i kompletan servis bojlera radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Dostupni smo 24h dnevno za sve vodoinstalaterske usluge, hitne intervencije tokom cele godine i praznika. Zamena termostata na bojleru i provera celog bojlera se može zakazati unapred, po želji klijenta.

Zamena termostata na bojleruTermostat i grejač su dva najbitnija dela na bojleru koja kotrolišu količinu zagrejane vode, odnosno greje vodu do određene količine. Termostat i grejač su u bliskoj sprezi je jedan kontroliše rad drugog. Termostat kontroliše rad grejača koji mu govori dokle da greje vodu, kao vrsta prekidača. Najčešći razlozi u prekidu rada termostata su fabrička greška dotrajalost… Zamena termostata na bojleru ne traje dugo, tako da to imate u vidu kada planirate da nas pozovete.

Ukoliko primetite da se grejač ne pali, odnosno ne greje vodu kako treba, možete očekivati da je otišao termostat. Pošto su u toliko bliskoj vezi, svakako ćemo proveriti i rad grejača. U velikom broju slučajeva smo ustanovili da pri dolasku na intervenciju otkrijemo da je umesto termostata u stvari grejač bio u problemu. Grejač može nastradati iz više razloga, a jedan od najčešćih je kamenac.

Naši vodoinstalateri poseduju veliko iskustvo u svim vodoinstalaterskim uslugama a specijalizovali smo se za kompletan servis bojlera, servis protočnih bojlera kao i servis kuhinjskih bojlera kao i njihovu montažu. Sa 30 godina iskustva, servisirali smo veliki broj bojlera za fizička i pravna lica. Naša duga lista zadovoljnih klijenata govori o našem profesionalnom odnosu prema poslu. Za potrebe rezervnih delova i njihove zamene, koristimo samo kvalitetne delove koji produžavaju radni vek zamenjenog dela. Takođe dajemo i pisanu garanciju na svaku urađenu uslugu koja vam je garant da ćemo doći i potpuno besplatno sanirati problem ukoliko se ponovo pojavi.

Budite slobodni da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći ukoliko imate bilo koje pitanje ili nedoumicu. Nadamo se da ćete nas prepoznati kao pouzdane vodoinstalatere i ukazati nam poverenje, koje ćemo sigurno opravdati.

Uslugu zamene termostata na bojleru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button