• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Hitne intervencije - Vodoinstalaterske usluge

Hitne intervencije radimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Hitne intervencije podrazumevaju kvarove koji zahtevaju brz dolazak na adresu klijenta i još brže rešenje problema. Hitne intervencije obuhvataju zagušenja većeg intenziteta, izlivanje vode, pucanje cevi, kvar na ventilima… Za ovakve tipove problema, potrebno je da imate profesionalne vodoinstalatere u svom imeniku. Slobodno možete zapisati naš broj jer hitne intervencije radimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Hitne intervencijeHitne intervencije sa sobom nose veliku odgovornost. Samim tim, svi vodoinstalateri moraju da budu veoma profesionalni u svom poslu. Naš tim vodoinstalatera ima veliko praktično iskustvo na polju svih vodoinstalaterskih usluga, a tokom 30 godina rada, specijalizovali smo se za oblast hitne intervencije, odnosno pomoć klijentu u svakom trenutku. Svakom poslu pristupamo odgovorno i ozbiljno i trudimo se da ga rešimo u što kraćem vremenskom roku da bismo klijentima vratili osećaj svakodnevice. Time svakako ne umanjujemo kvalitet urađenog posla. U tome nam pomažu moderne mašine za odgušenje kanalizacije, alati i instrumenti kao i kamera za snimanje cevi. Na to dodajemo i kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji ugrađujemo po potrebi i po želji klijenta, i uspeh je zagarantovan.

Takođe vam nudimo još jednu vrstu zaštite, odnosno pisanu garanciju na svaku vodoinstalatersku uslugu koju uradima. To vam je garant da ćemo doći i popraviti isti kvar ukoliko se navrati potpuno besplatno. Nadamo se da ćete nam na osnovu svega navedenog ukazati poverenje, a mi ćemo ga sigurno opravdati.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Stojimo vam na raspolaganju non-stop za sve vodoinstalaterske usluge, popravke i hitne intervencije. Nakon vašeg poziva dežurni vodoinstalater će na vašu adresu uputiti jednu ili više vodoinstalaterskih ekipa u zavisnosti od težine problema. Nakon dolaska radimo na dijagnostici kvara, u slučajevima da mesto kvara nije odmah poznato. Posle dijagnostike se odlučujemo za najbolju metodu rešenja problema i rešavamo ga u najkraćem mogućem roku.

Uslugu hitnih intervencija pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button