• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Montaža wc šolje - Ugradnja sanitarija

Montaža wc šolje se radi na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Montaža wc šolje, kompletna ugradnja sanitarija kao i ugradnja bidea se vrši 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Montaža wc šolje spada u naše regularne vodoinstalaterske usluge koju radimo već dugi niz godina.

Montaža wc šolje podrazumeva:

Bušenje, postavljanje gume ispod wc šolje, zaštita od curenja vode i na kraju montaža wc šolje na gumu, pričvršćivanje, montaža daske za sedenje, povezivanje sa vodokotlićem, a nakon toga i testiranje curenja vode.

Montaža wc šoljeUkoliko primetimo curenje vode pored gume koja dihtuje, uradićemo dodatnu zaštitu sve dok sve ne bude radilo besprekorno. Ukoliko vode krene da curi na ulazu u wc šolju sa strane vodokotlića, zamenićemo gumu koja ulazi u wc šolju. To je takođe jedan od standardnih problema kada je u pitanju zamena wc šolje.

Naši vodoinstalateri su tokom godina stegli veliko praktično iskustvo u radu na terenu na svim vodoinstalaterskim poslovima, kako za ugradnju sanitarija, tako i za odgušenje kanalizacije, zamenu vodovodnih cevi i ventila u kupatilu i kuhinji kao i svih ostalih vodoinstalaterskih usluga. Svakom poslu prilazimo krajnje odgovorno i profesionalno, sa kratkim vremenom rešenja svakog problema ne umanjujući pritom kvalitet urađenog posla.

Uvek vam stojimo na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći, jer smo zaista dostupni non-stop, 24h dnevno. Sa nama možete i zakazati montažu ili zamenu wc šolje unapred, za bilo koji termin da Vam odgovara. Posedujemo adekvatan alat za kompletnu ugradnju sanitarija. Za svaku vodoinstalatersku uslugu dajemo pisanu garanciju koja vam je garant da ćemo doći potpuno besplatno i sanirati problem, ukoliko se on ponovo navrati.

Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje, a mi ćemo dati sve od sebe da ga opravdamo. Zadovoljstvo klijenta nam je na prvom mestu, tako da i u skladu sa tim radimo svoj posao. Ukoliko pozovete nas, znajte da ste odabrali profesionalce u svom poslu.

Uslugu montaže wc šolje pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button