• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Montaža bojlera - Ugradnja sanitarija

Montaža bojlera se vrši za bojlere svih modela kao i načina montaže. Montaža bojlera se može raditi horizontalno ili vertikalno, u zavisnosti od želje klijenta. Bilo koji kapacitet bojlera da odaberete za svoje kupatilo za naše vodoinstalatere neće predstavljati problem da se montaža bojlera uradi na najbolji mogući način. Montaža bojlera kao i kompletna ugradnja sanitarija je dostupna 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Montaža bojleraMontaža bojlera uključuje takođe i povezivanje novog bojlera na struju i dovod vode a po potrebi i zamenu brinoks creva. Takođe vršimo njegovu nivelaciju, bušimo zid, postavljamo nove tiplove. Tokom našeg poslovanje uradili smo montažu bojlera u velikom broju. Takođe radimo i montažu protočnih i kuhinjskih bojlera. Posedujemo adekvatnu opremu, bušilice i ostali alat koji je potreban za montažu bojlera.

Pored alata, veliku ulogu u kvalitetnoj ugradnji bojlera igra i dobar vodoinstalater. Naš tim je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera sa mnogo godina praktičnog iskustva u radu na terenu na svim vodoinstalaterskim poslovima. Svakom poslu prilaze krajnje ozbiljno i odgovorno, bez obzira na veličinu i kompleksnost posla. Trudimo se da svaki posao završimo u kratkom roku da bi se klijenti što pre vratili svojoj svakodnevici. Time svakako ne umanjujemo kvalitet urađenog posla, već ga držimo na visokom nivou.

Za svaku urađenu vodoinstalatersku uslugu dajemo pisanu garanciju koja predstavlja garant da ukoliko se prvobitni problem ponovo navrati, da ćemo doći i potpuno besplatno sanirati problem. Pored garancije, koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji koristimo pri zameni delova po potrebi i po želji klijenta. Ovim dodatno obezbeđujemo klijente i ulivamo dodatno poverenje da ćemo svaki problem rešiti efikasno i vrlo profesionalno.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, stojimo Vam na raspolaganju non-stop. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći a mi ćemo brzo doći na Vašu adresu. Uslužujemo klijente sa cele teritorije Beograda, tako da ćemo izaći na teren bez obzira gde se nalazite. Nadamo se da ćete nam ukazazi poverenje koje ćemo sigurno opravdati.

Uslugu montaže bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button