• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Montaža tuš kabine - Ugradnja sanitarija

Montaža tuš kabine se radi sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Montaža tuš kabine, ugradnja kade kao i kompletna ugradnja sanitarija dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Montaža tuš kabine se radi za sve modele tuš kabina kao i njihovih dimenzija. Da bi se montaža tuš kabine uradila kvalitetno, potrebni su kvalitetni vodoinstalateri kao i adekvatni alati i instrumenti.

Montaža tuš kabine

Montaža tuš kabine obuhvata:

Demontažu stare tuš kabine, postavljanje izolacije ispod nove tuš kabine, postavljanje i pričvršćivanje tuš kabine, zamena odvoda tuš kabine i postavljanje novog sifona, oblaganje tuš kabine u pločice, u zavisnosti od želje klijenta može se uraditi i neka druga varijanta obloge, postavljanje vrata, lajsni za klizanje ili fiksnog paravana ili po želji klijenta, pričvšćivanje za zid, zaštita od curenje vode silikonom…

Ukoliko u svom kupatilu imate kadu, želite da je izbacite i da uradite montažu tuš kabine, možete računati na nas. To je postala česta praksa kod naših klijenata, pogotova za mala kupatila. Demontažom kade i montažom tuš kabine ćete sigurno dobiti dodatnog prostora od 40-60cm a možda i više, gde može doći veš mašina ili drugi uređaj koji Vam je neophodan u kupatilu. Što se tiče modela tuš kabine, preporučujemo da uzmete kvalitetniju tuš kabinu sa staklom umesto plastike, jer će se svakako isplatiti. Takođe možete da razmislite i o ugradnji tuš kade, koja sa dodatkom lajsni za klizanje možete pretvoriti u tuš kabinu. Umesto vrata tuš kabine, možete koristiti i fiksne paravane ili jednostavne zavese, u zavisnosti od vaših želja i potreba.

Naš tim vodoinstalatera je u potpunosti obučen za sve vodoinstalaterske usluge. Tokom godina i velikog praktičnog iskustva u radu na terenu, naši vodoinstalateri vam mogu dati odgovarajuće savete kako je najbolje montirati tuš kabinu, ili promeniti raspored u kupatilu ukoliko planirate kompletno renoviranje kupatila. Neki od najčešćih saveta koje upućujemo našim klijentima su ugradni monoblok, gde god je to moguće i od slučaja do slučaja manje ili veće pomeranje tuš kabine ili lavaboa u cilju dobijanja viška prostora.

Za sva vaša pitanja i nedoumice, stojimo vam non-stop na raspolaganju. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje, koje ćemo mi kao profesionalci sigurno opravdati.

Uslugu montaže tuš kabine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button