• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Ugradnja pisoara - Ugradnja sanitarija

Ugradnja pisoara se radi na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Ugradnja pisoara, montaža wc šolje kao i ugradnja bidea, dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Ugradnja pisoara se radi za pisoare svih modela i veličina. Ukoliko vam je potrebna ugradnja pisoara u većem broju, stojimo vam na raspolaganju. Imamo dovoljan broj vodoinstalatera za bilo koji obimniji vodoinstalaterski posao.

Ugradnja pisoaraPisoari su praktični u javnim toaletima, benzinskim pumpama, tržnim centrima, ugostiteljskim objektima… Zbog svoje praktične primene, pisoari se sve više ugrađuju u poslovne zgrade, firme…

Ugradnja pisoara obuhvata:

Bušenje tiplova, njegova montaža i učvršćivanje, povezivanje na odvod, povezivanje sa dovodom vode, i u zavisnosti od modela vodokotlića, ručna slavina za puštanje vode ili pomoću senzora.

Da bi ugradnja pisoara bila kvalitetno urađena, potrebni su profesionalni vodoinstalateri. Naši vodoinstalateri su tokom godina stekli veliko praktično iskustvo na svim vodoinstalaterskim uslugama, počev od odgušenje kanalizacije, ugradnje sanitarija, zamene vodovodnih cevi, zamena ventila… Specijalizovani smo za hitne intervencije, bilo da je u pitanju kvar na ventilu, pucanje cevi ili nešto drugo. Brzo dolazimo na vašu adresu i dijagnostifikujemo kvar. Koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji ugrađujemo po potrebi kao i na zahtev klijenta. Takođe dajemo i pisanu garanciju na svaku urađenu uslugu, koja vam je garant da, ukoliko se ponovo problem navrati, ćemo doći i potpuno besplatno popraviti problem.

Zadovoljstvo klijenta nam je na prvom mestu. Uvek se trudimo da posao završimo u što kraćem roku, da bi se klijenti vratili svojoj svakodnevici. To svakako ne umanjuje kvalitet urađenog. Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana za ugradnju pisoara ili bilo koje druge vodoinstalaterske usluge. Ukoliko vam je potrebna ugradnja većeg broja pisoara, za veće radove nas takođe možete kontaktirati. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje, a mi ćemo ga sigurno opravdati.

Uslugu ugradnje pisoara pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button