• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Renoviranje kupatila - Vodoinstalaterske usluge

Renoviranje kupatila radimo za sve klijente sa teritorije Beograda, sedam dana u nedelji. Renoviranje kupatila, zamena ventila kao i zamena vodovodnih cevi u kupatilu je dostupno 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Renoviranje kupatila radimo bez obzira na veličinu kupatila, broja cevi koje je potrebno zameniti kao i broj kupatila koji se rade. Za sve to imamo dovoljan broj vodoinstalatera koji mogu da reše svaki posao, manjeg ili većeg obima.

Renoviranje kupatilaKada započne renoviranje kupatila, nakon skidanja pločica, wc šolje, lavaboa, bojlera, vađenja tuš kabine ili kade i čišćenja nereda, počinje zamena ventila, počev od glavnog ventila, zatvaranje vode u vertikali na jedan sat dok se glavni ventil ne zameni. Nakon toga krećemo sa skidanjem maltera dok ne dođemo do cevi. Zatim sledi zamena cevi, postavljanje novih, povezivanje, postavljanje ventila, postavljanje hidro izolacije. Kada se završi i zamena elektro instalacija u kupatilu, može da se nastavi dalje sa postavljanjem pločica i nakon toga ugradnja sanitarija, počev od ugradnje kade, montaže tuš kabine, montaža wc šolje… Ako vam je ovo prvo renoviranje kupatila, imajte na umu da ćete jedno vreme morati da budete van stana, jer toalet neće biti u upotrebi. Ako dobro uklopite, odnosno organizujete renoviranje kupatila, trajanje radova može ići od 15 do 20 dana. Sa nama je malo drugačije. Mi se trudimo da svaki posao završimo za kratko vreme, da bi se klijenti vratili svojoj svakodnevici. To ne umanjuje kvalitet urađenog posla.

U našem poslovanju koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji ugrađujemo po potrebi i na zahtev klijenta. Kada je u pitanju renoviranje kupatila, bilo da ga radimo mi ili ne, savetujemo klijentima da ulože malo više novca u kvalitetne ventile i vodovodne cevi, jer će se to tokom vremena višestruko isplatiti. Ne biste želeli da nakon pola godine ili dve godine pukne cev u kupatilu, pa da sve ponovo mora da se radi. To možete sprečiti ulaganjem u kvalitetne vodoinstalaterske delove, potrebne pri renoviranju kupatila.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Za vaše potrebne možemo uraditi i parcijalno renoviranje kupatila, a takođe nas možete kontaktirati i za bilo koju drugu vodoinstalatersku uslugu.

Uslugu renoviranja kupatila pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button