• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Zamena vodovodnih cevi u kupatilu - Vodoinstalaterske usluge

Zamena vodovodnih cevi u kupatilu radimo na celoj teritoriji Beograda, svih sedam dana u nedelji. Zamena vodovodnih cevi u kupatilu, kompletno renoviranje kupatila kao i zamena ventila, dostupna je non-stop, tokom cele godine i praznika. U slučaju hitne intervencije, pucanja cevi ili naprsnuća cevi, za koje je najčešći pokazatelj vlažan zid, zamena vodovodnih cevi u kupatilu se vrši 24h dnevno, bez obzira na vremenske prilike ili gužve u saobraćaju. Zaista smo dostupni 24h dnevno za sve hitne intervencije, bilo da se radi o zagušenju kanalizacije ili kvara na ventilima, cevima, curenju vode…

Zamena vodovodnih cevi u kupatiluAko primetite vlažan zid u kupatilu, koji izgleda nalik fasadi kada pada kiša, imate problema sa jednom ili više vodovodnih cevi. Tada se pristupa zatvaranju vode u stanu, skidanju maltera na vlažnom zidu sve dok ne dođemo do vodovodnih cevi. Nakon toga dijagnostifikujemo gde je nastalo curenje vode iz cevi. Zatim pristupamo zameni vodovodne cevi i vraćanje svega u prvobitno stanje.

Zamena vodovodnih cevi u kupatilu, u slučaju hitne intervencije ili renoviranja kupatila, podrazumeva skidanje pločica, sanitarija i ventila osim glavnog ventila koji se zatvara, bušenje zida dok se ne dođe do vodovodnih cevi, i na kraju njihova zamena. Vraćamo sve u prvobitni oblik, postavljanje ventila, pločica, sanitarija

Tokom našeg poslovanja, stekli smo poverenje velikog broja klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica. Vođeni misijom da je svaki naš klijent ujedno i zadovoljan klijent, u našem timu rade profesionalni vodoinstalateri sa dugim praktičnim stažom u radu na terenu. Sa preko 30 godina iskustva, naši vodoinstalateri su se usavršili u svim vodoinstalaterskim uslugama, bez obzira na obim i kompleksnost posla. Pored toga, koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji koristimo pri zameni, a i po želji klijenta. Takođe dajemo i pisanu garanciju na svaku uslugu koje uradimo.

Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći u slučaju hitne intervencije ili popravke, bilo da imate pitanja ili nedoumice, mi vam uvek stojimo na raspolaganju. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje, koje ćemo sigurno opravdati.

Uslugu zamene vodovodnih cevi u kupatilu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button