• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Montaža baterije - Montaža slavine

Montaža baterije se radi svih sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Montaža baterije, montaža slavine, montaža česme kao i sve vodoinstalaterske usluge vrše profesionalni vodoinstalateri koji su dostupni 24h dnevno, za sve hitne intervencije i popravke. Montaža baterije se radi za baterije svih modela i proizvođača.

Montaža baterijeTokom vremena ljudi često shvate da su potrebne neke reorganizacije u njihovom domu. Pre svega, mislimo na renoviranje kupatila i opremanje istog uz primenu nekih novijih modela sanitarija.  Nekada je potrebno da u kupatilu uvedete i baterije koje su pogodne za kupanje dece ili starih lica.

Ako ste i vi primetili da bi ovakav vid slavine bio veoma koristan za vaš dom mi vam možemo pomoći u pogledu montaže iste. Mi smo već dugo godina u ovom poslu i vršimo sve vodoinstalaterske usluge, kao i montažu svih vrsta slavina i baterija. Za ovakvu uslugu, možemo biti na vašoj adresi u kratkom vremenskom roku.

Uslugu montaže baterija smo često obavljali i u poslovnim objektima. Najpre, montažu velikog broja baterija obavili smo u mnogim vrtićima, domovima za negu starih lica, motelima, hostelima i slično.

Ako ste uvideli da vam je baterija preko potrebna u vašem domu a pri tome niste sigurni za koji se model najbolje odlučiti, mi vam možemo biti podrška u svakom pogledu. Za savete ovog tipa možete nam se uvek obratiti.

Proces montaže baterija svih tipova nije dugotrajan, posebno ako se za oavj tip posla angažuju naši vodoinstalateri. Pre svega, možemo biti brzo na vašoj adresi a još brže obaviti zamenu dotrajale baterije ili montažu nove baterije.

Ako imate bilo kakvih nedoumica u pogledu montaže slavina ili baterija svih vrsta možete nas pozvati u bilo koje doba dana. Svaki naš majstor je spreman da u svako doba dana odgovori na sve vaše zahteve u pogledu ove vrste vodoinstalaterske usluge.

Ujedno, posebno napominjemo da je svaka naša vodoinstalaterska usluga dostupna po jako konkurentnim cenama. To vam mogu potvrditi mnogi naši zadovoljni klijenti širom Beograda.

Za sva dodatna pitanja koja imate u pogledu montaže baterija u domovima ili poslovnim, uslužnim ili drugim turističkim objektima, naši vodoinstalateri su vam uvek na raspolaganju.

Uslugu montaže baterije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button