• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Servis kuhinjskih bojlera - Servis bojlera

Servis kuhinjskih bojlera radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Servis kuhinjskih bojlera radimo za kuhinjske bojlere svih modela i proizvođača. Uz servis kuhinjskih bojlera radimo i servis protočnih bojlera, servis akumulacionih bojlera kao i sve ostale vodoinstalaterske usluge. Za servis kuhinjskih bojlera kao i za sve hitne intervencije, dostupni smo 24h dnevno i sa brzim dolaskom na adresu rešavamo svaki kvar u kratkom roku.

Servis kuhinjskih bojleraKuhinjski bojleri su i danas u modi. Iako u padu kod fizičkih lica, sve više nalaze primenu u ugostiteljskim objektima. Kuhinjski bojleri su praktični i obično se kupuju bojleri manjeg kapaciteta, između 5 – 10 litara. Naravno, kapacitet kuhinjskog bojlera zavisi od potreba i razlikuje se od domaćinstva do domaćinstva. Zbog male litraže, kuhinjski bojleri se u najvećem broju slučajeva montriraju u kuhinjski element iznad sudopere. U okviru servisa kuhinjskih bojlera navodimo zamenu grejača i termostata kao i ostalih kvarova koji mogu nastati. Termostat i grejač su najizloženiji i najčešće u upotrebi, te smo njihovu zamenu i popravku stavili na prvo mesto. Kuhinjske bojlera, kao i sve druge bojlere muče problemi sa kamencom. Kamenac se javlja na grejačima, a najčešći uzročnik kamenca je sama voda, odnosno tvrda voda. Kamenac se tokom vremena taloži na grejače iziskujući sve veću količinu električne energije za zagrevanje bojlera pa sve do potpunog prestanka rada grejača. Taj problem možete uočiti u smislu dužeg vremena zagrevanja vode, ili pak ne zagrevanja vode uopšte. Nekada se može desiti da ovakvi simptomi polaze od samog termostata. Termostat, odnosno njegova glavna funkcija predstavlja kontrolu temperature i kubikaže zagrejane vode. Takođe se ponaša i kao prekidač koji govori grejaču kada da stane sa grejanjem vode a kada da počne. Zbog ovakve funkcije, uvek pored grejača proveravamo i stanje termostata u bojleru.

Naši profesionalni vodoinstalateri su tu za vas da reše svaki problem. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h. Na svaki urađen posao dajemo pisanu garanciju koja vam garantuje besplatan dolazak i popravku problema ukoliko se ponovo navrati. Pored toga ćemo dodati i kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji koristimo na intervencijama pri zameni i popravci, a i po želji klijenta. Nadamo se da smo se ukratko predstavili i da ćete nam ukazati svoje poverenje, koje ćemo sigurno opravdati.

Uslugu servisa kuhinjskih bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button