• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Otpušavanje sudopere - Odgušenje kanalizacije

Otpušavanje sudopere radimo 24h dnevno tokom cele godine i praznika. Otpušavanje sudopere, kao i sve vrste odgušenja kanalizacije, spada u hitne intervencije. Otpušavanje sudopere radimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za otpušavanje sudopere posedujemo moderne mašine, adekvatan alat i instrumente koji pospešuju efikasnost i kvalitet otpušavanja.

Otpušavanje sudopereU tome nam takođe pomažu i naši iskusni vodoinstalateri. U našem timu okupljamo isključivo profesionalne vodoinstalatere sa dugim praktičnim iskustvom u radu na terenu na svim vodoinstalaterskim poslovima. Ukoliko nas pozovete, znajte da ste angažovali profesionalce u svom poslu. Svakom poslu pristupamo odgovorno, bez obzira na obim i težinu posla.

Otpušavanje sudopere se može uraditi na četiri načina:

  • Otpušavanje sudopere sajlom
  • Otpušavanje sudopere mašinskim putem
  • Odgušenje sudopere vakum gumom
  • Odgušenje sudopere čišćenjem i zamenom sifona

Odgušenje sudopere sajlom radimo u slučaju standardnog zagušenja sudopere. Ručno okretanje sajle se prenosi do samog vrha, koji napreduje kroz cev. Vrh sajle pri dodiru sa čepom, odnosno zagušenjem, u kombinaciji sa okretanjem sajle probija cep a pritisak vode dovrši posao.

Odgušenje sudopere mašinskim putem uključuje angažovanje mašina za namene otpušavanja u slučajevima težih zagušenja. Umesto ručnog okretanja sajle, tu funkciju zamenjuje mašina koja vibracijom sajlu gura dublje u cev sve do tačke zagušenja. Vrh sajle u kombinaciji sa vibracijom buši čep a pritisak vode skida preostalo zagušenje sa zida cevi. U cilju dobro urađenog posla, ovaj postupak ponavljamo više puta dok ne utvrdimo da je zagušenje potpuno nestalo. Mašinsko otpušavanje sudopere spada u najefikasnije metode otpušavanja, sa 100% uspešnosti.

Odgušenje sudopere vakum gumom se radi u slučaju zagušenja manjeg intenziteta. Pravilan način u rukovanju vakum gumom moze rešiti manja zagušenja.

Odgušenje sudopere čišćenjem sifona radimo u slučaju da zagušenje sudopere nije duboko u cevi, već je zagušenje nastupilo u samom sifonu. Tada pristupamo kompletnom skidanju sifona, njegovom ćišćenju, a po potrebi i zamenom.

Stojimo Vam na raspolaganju svakoga dana, 24h dnevno za sva pitanja kao i za hitne intervencije, brz izlazak na teren i brzo rešavanje problema. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći, a mi ćemo brzo biti na Vašoj adresi.

Uslugu otpušavanja sudopere pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button