• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Ugradnja bidea - Ugradnja sanitarija

Ugradnja bidea se vrši sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Ugradnja bidea se radi za bidee svih modela i proizvođača. Ugradnja bidea, montaža wc šolje kao i kompletne ugradnje sanitarija se radi 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Da bi se ugradnja bidea uradila na kvalitetan način, potrebni su profesionalni vodoinstalateri. Ukoliko nas nemate u imeniku, budite slobodni da nas dodate. Naš broj je 064/55-55-136 a naše ime je Profesionalni Vodoinstalater 24h.

Ugradnja bideaBide je korisna stvar koje svako kupatilo treba da ima. Ipak, zbog veličine kupatila ili iz drugih razloga većina klijenata nema bide u svom kupatilu. Bide je namenjen pranju, ili ispiranju intimnih delova između kupanja, najčešće posle nužde. Kako biste se uvek osećali čisto a da ne morate da ulazite u kadu ili tuš kabinu, bide je pravo rešenja za to.

Ugradnja bidea je slična montaži wc šolje. Počinjemo sa bušenjem rupa u pločicama i postavljanjem tiplova. Ukoliko nemate drugi odvod kao što imate za wc šolju, moraćemo da ga napravimo, povežemo sa odvodom wc šolje, postavimo izolaciju, odvodnu cev i sifon, povezati na dovod vode, postaviti slavine za vrući i hladnu vodu ili neku drugu varijantu, u zavisnosti od modela bidea. Nakon postavljanja bidea, šrafimo i pričvršćujemo ga za pod. Dodatnim silikonom pređemo oko ivica bidea da bismo sprečili bilo kakvo curenje vode, kod vas ili komšije ispod.

Kao profesionalci u svom poslu, zadovoljstvo klijenta nam je primarna briga. Stoga okupljamo samo profesionalne vodoinstalatere sa velikim praktičnim iskustvom u radu na terenu. Ugradnja bidea spada u naše regularne vodoinstalaterske usluge. Da bismo osigurali naše klijente, stare i buduće, i ukazali na našu profesionalnost, za svaku vodoinstalatersku uslugu dajemo pisanu garanciju koja vam garantuje besplatni dolazak i popravku kvara ukoliko se navrati. Pored toga koristimo kvalitetne rezervne delove pri pružanju vodoinstalaterskih usluga, odnosno po potrebi pri zameni kao i po želji klijenta.

Uvek nas možete pozvati u bilo koje doba dana ili noći ukoliko imate dodatno pitanje ili nedoumicu. Takođe smo vam dostupni non-stop za vodoinstalatersku hitnu intervenciju bilo kojeg tipa. Brzo ćemo doći na vašu adresu i još brže sanirati problem, bez obzira na njegovu kompleksnost i obim.

Uslugu ugradnje bidea pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button