• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Postavljanje sifona - Ugradnja sanitarija

Postavljanje sifona se radi za klijente na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Postavljanje sifona ili njegova zamena je vodoinstalaterska usluga koja se najčešće traži. Postavljanje sifona, ugradnja sudopere, montaža tuš kabine kao i kompletna ugradnja sanitarija dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Ukoliko uopšte nemate sifon u kupatilu, ili niste sigurni, možete nas pozvati u bilo koje doba dana za postavljanje sifona.

Postavljanje sifonaSifon je veoma koristan u kupatilu a ima funkciju sprečavanja širenja neprijatnih mirisa iz kanalizacije. Ukoliko osećate neprijatne mirise, ili posle par dana nekorišćenja kupatila dok ste na odmoru preko vikenda, velika je verovatnoća da vam je sifon neispravan. Svakako savetujemo njegovu promenu, jer će sve nakon toga mirisati lepše. Ako Vam je u planu kompletno renoviranje kupatila i potrebno je postaviti novi sifon, stojimo vam na raspolaganju, kako za kompletno ili parcijalno renoviranje kupatila.

Pored kupatila, ako vam se desilo da kada otvorite kuhinjski element ispod sudopere, osetite neprijatan miris, takođe predlažemo promenu sifona, ili njegovo čišćenje. Ukoliko ste malo veštiji, možete probati da očistite sami sifon. Ako neprijatan miris nestane, nemate potrebe da menjate sifon još.

Postavljanje sifona spada u naše regularne vodoinstalaterske usluge. Postavljanje sifona ili njegovu zamenu vrše profesionalni vodoinstalateri sa mnogo godina iskustva u radu na terenu na svim vodoinstalaterskim poslovima. Svaki posao radimo odgovorno i kvalitetno bez obzira na kompleksnost i obim istog. Posedujemo adekvatne i moderne mašine, instrumente i alate koji nam pomažu da svaki posao radimo brzo i efikasno. Za svaku vodoinstalatersku uslugu dajemo pisanu garanciju koja vam služu kao garant da, ukoliko se problem ponovo navrati, ćemo doći i potpuno besplatno sanirati isti. Pored toga, sa sobom nosimo kvalitetne rezervne delove koje ugrađujemo po potrebi i po želji klijenta.

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje, a mi ćemo se potruditi da isto opravdamo.

Uslugu postavljanja sifona pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button