• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Ugradnja bojlera - Servis bojlera

Ugradnja bojlera se radi za bojlere svih modela i proizvođača. Ugradnja bojlera se vrši svih sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Da bi se ugradnja bojlera uradila kvalitetno, potrebni su profesionalni vodoinstalateri koji imaju sav neophodan alat i instrumente za adekvatnu ugrandju bojlera. Ukoliko ste u manjku kvalitetnih vodoinstalatera, budite slobodni da nas dodate u svoj imenik.

Ugradnja bojleraUgradnja bojlera spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge u okviru servisa bojlera. Tokom našeg poslovanja, za potrebe fizičkih i pravnih lica smo uradili ugradnju velikog broja bojlera. Pored ugradnje akumulacionih bojlera radimo i ugradnju protočnih bojlera kao i montažu kuhinjskih bojlera. Za vaše potrebe možemo izvršiti ugradnju bojlera bilo kojeg kapaciteta.

Ugradnja bojlera podrumeva:

Skidanje starog bojlera, po potrebi bušenje novih tiplova, postavljanje bojlera i njegovo pričvršćivanje. Nakon toga sledi povezivanje creva sa vodom, za vruću i hladnu, povezivanje na struju i testiranje bojlera. U sklopu ugradnje bojlera, možemo vam ponuditi i uslugu kupovine novog bojlera, dopremanje do vaše lokacije i ugradnju istog.

Ako je došlo vreme da se menja stari bojler, pored odabira adekvatnog novog bojlera, ostaje pitanje transporta, nošenje bojlera do vrata, utovar, istovar i još mnogo drugih stvari. Danas većina prodavnica ima svoj sistem transporta i logistike, koja dovozi bojler ispred ulaza, a vreme dostave može da potraje i do sedam dana. Stoga smo odlučili da budemo maksimalno od pomoći klijentima u tim situacijama. Uradićemo kupovinu bojlera kojeg vi odaberete umesto vas, po istim cenama na sajtu i iz iste prodavnice, uraditi transport bojlera do vašeg stana ili kuće, popeti uz stepenice ili liftom, i uraditi ugradnju bojlera.

Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu. Naši iskusni vodoinstalateri vam stoje na raspolaganju za sve vodoinstalaterske usluge i popravke non-stop, 365 dana u godini. U poslu smo preko 30 godina i za svaku urađenu uslugu dajemo pisanu garanciju. Pored toga koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji koristimo pri radu i zameni delova, a i po želji klijenta.

Uslugu ugradnje bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button