• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Odgušenje kuhinjske vertikale - Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kuhinjske vertikale radimo svakodnevno na celoj teritoriji Beograda. Odgušenje kuhinjske vertikale kao i odgušenje fekalne vertikale rade profesionalni i pouzdani vodoinstalateri. Za odgušenje kuhinjske vertikale dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za odgušenje kuhinjske vertikale posedujemo adekvatne i moderne mašine za mašinsko odgušenje kuhinjske vertikale kao i sve neophodne alate i kamere za snimanje cevi u slučaju potrebe pronalaska mesta zagušenja.

Odgušenje kuhinjske vertikaleZa svaki dobro urađen vodoinstalaterski posao, neophodni su i profesionalni vodoinstalateri. Naš tim je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera sa mnogo godina praktičnog rada na terenu i na svim vodoinstalaterskim poslovima, a posebno na odgušenju kanalizacije. Svakom problemu pristupamo odgovorno i profesionalno, a svoj posao radimo brzo i kvalitetno. Naši zadovoljni klijenti su dokaz naše profesionalnosti i kvalitetno odrađenog posla.

Zagušenje kuhinjske vertikale u najvećem broju slučajeva dolazi zbog gomilanja prljavštine kao i propuštanja materija koje nisu namenjene vodovodnim cevima. Tokom vremena dolazi do stvaranja čepa u glavnoj kuhinjskoj vertikali koji paralizuje sve stanove koji su na istoj vertikali.

Zagušenje kuhinjske vertikale spada u hitne intervencije jer se problem mora otkloniti što pre. U ovakvim situacijama možete računati na nas jer uvek izlazimo na teren, bez obzira na stanje u saobraćaju, vremenske usluge ili na vreme kada se desio problem. Dostupni smo non – stop i po Vašem pozivu odmah izlazimo na teren.

Odgušenje kuhinjske vertikale se radi mašinskim putem. Mašina kroz koju prolazi sajla stvara vibracije koje se prenose do vrha sajle i samim tim sajla se kreće niz vertikalu. U dodiru sa čepom, oštar vrh sajle u kombinaciji sa vibracijom i pritiskom prolazi kroz čep. Proces se ponavlja više puta da bismo bili sigurni da je kuhinjska vertikala odgušena kako treba i ujedno protočna. Posle toga pristupamo proveri propusnosti vode, puštanjem vode u sudoperi da teče iz svih stanova koji su zahvaćeni problemom.

Stojimo Vam na raspolaganju 24h dnevno za sva pitanja i dijagnostiku mesta zagušenja kuhinjske vertikale. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu odgušenja kuhinjske vertikale pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button