• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Otpušavanje odvoda - Odgušenje kanalizacije

Otpušavanje odvoda radimo svakodnevno, sedam dana u nedelji na celoj teritoriji Beograda. Za otpušavanje odvoda kao i za sve vrste odgušenja kanalizacije dostupni smo 24h dnevno i po Vašem pozivu brzo izlazimo na teren. Za otpušavanje odvoda posedujemo adekvatne i moderne mašine za odgušenje odvoda, specijalne sajle kao i specijalne kamere za snimanje cevi radi lakše lokalizacije zagušenja.

Otpušavanje odvodaZa kvalitetno otpušavanje odvoda pored adekvatnih mašina i sajli su takođe i iskusni vodoinstalateri. U našem timu okupljamo profesionalne vodoinstalatere da dugim praktičnim stažom na terenu, sa posebnim osvrtom na odgušenje kanalizacije. Trudimo se da svako zagušenje odvoda rešimo brzo i kvalitetno da bi se naši klijenti što pre vratili svakodnevici.

Do zagušenja odvoda može doći iz mnogo razloga. Pored standardne prljavštine i njenog gomilanja, naš nemar takođe može uzrokovati zagušenje odvoda. Bez obzira na intenzitet zagušenja, u svakom trenutku možete očekivati pomoć sa naše strane. Dostupni smo non-stop za hitne intervencije i sve vrste odgušenja kanalizacije, bez obzira na vreme poziva.

Otpušavanje odvoda vršimo mašinskim putem kao i vodoinstalaterskim sajlama. Mašinsko otpušavanje odvoda se do sada pokazalo kao najbolje rešenje sa velikim procentom uspešnosti. Dok kod sajle vodoinstalater vrši ručno okretanje iste, kroz mašinu se provlači sajla koja stvara vibracije. Te vibracije se prenose do vrha sajle koja se probija kroz odvod. Kada sajla dođe u kontakt do zagušenja, pomoć vibracije kao i naoštrenog vrha sajle probija čep, a pritisak vode skida ostatak čepa sa zida cevi.

Na licu mesta ćemo utvrditi lokaciju zagušenja i njegov intenzitet. Ukoliko se zagušenje ne može lako utvrditi, uradićemo snimanje cevi specijalnom kamerom koja će lokalizovati zagušenje. Nakon toga je pola posla već urađeno, a otpušavanje odvoda će dovršiti naši iskusni vodoinstalateri.

Na raspolaganju smo Vam 24h dnevno za sva pitanja i nedoumice, kao i za hitne intervencije, bilo da se radi o odgušenju kanalizacije ili nekoj drugoj hitnoj intervenciji. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana i uvek računati na nas da ćemo izaći na teren u bilo koje doba.

Uslugu otpušavanja odvoda pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button