• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Snimanje vodovodnih cevi - Odgušenje kanalizacije

Snimanje vodovodnih cevi radimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Snimanje vodovodnih cevi radimo uz pomoć specijalne mašine koja ima kameru na samom vrhu. Za snimanje vodovodnih cevi kamerom kao i za postavljanje novih vodovodnih ili kanalizacionih cevi dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje vodovodnih cevi rade profesionalni vodoinstalateri sa mnogo godina iskustva iza sebe.

Snimanje vodovodnih ceviSnimanje vodovodne cevi se najčešće primenjuje u slučajevima njihovog zagušenja. U slučaju pucanja cevi ili naprsnuća, u praksi i u velikom broju slučajeva je vidljivo, u smislu vlaženja zida. Tada nije potrebno snimiti cev već se započinje skidanjem maltera i daljeg bušenja zida dok se ne dođe do cevi. Tada se pristupa zatvaranju vode putem glavnog ventila u kupatilu i zameni cevi.

Snimanje vodovodne cevi u slučaju zagušenja istih se primenjuje ako nije moguće odrediti tačnu lokaciju zagušenja. Najčešće se primenjuje pri zagušenju vertikale ili vodovodnih cevi u zemlji u slučaju spoljne kanalizacije. Zagušenje vertikale se može konstantovati i na drugi način. Puštanjem vode na zagušenoj vertikali se može utvrditi približna lokacija zagušenja koja je u velikom broju slučajeva dovoljna za odgušenje mašinskim putem. Ako ni ovaj sistem ne pomogne, onda se mora uraditi snimanje vodovodnih cevi.

Snimanje vodovodnih cevi rade isključivo profesionalni vodoinstalateri sa mnogo godina iskustva iza sebe. Tokom godina, specijalizovali smo se za sve vodoinstalaterske usluge. Posedujemo adekvatne mašine, alate i instrumente koji nam olakšavaju da svaki posao radimo kvalitetnije i brže. Tu su takođe i kvalitetni rezervni delovi i repromaterijal koji koristimo u poslu pri zameni delova, a po potrebi i po želji klijenta. Za svaki posao koji uradimo dajemo pisanu garanciju da ćemo u slučaju ponovnog kvara doći potpuno besplatno i rešiti problem.

Dostupni smo 24h dnevno, tako da budite slobodni da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći, kako zbog hitnih intervencija, tako i zbog regularne popravke. Sve vodoinstalaterske usluge možete zakazati unapred, za datum i vreme koji vama odgovaraju

Uslugu snimanja vodovodnih cevi pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button