• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Zamena grejača na bojleru - Servis bojlera

Zamena grejača na bojleru se radi za bojlere svih modela i proizvođača. Zamena grejača na bojleru se radi na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena grejača na bojleru, zamena termostata na bojleru kao i čišćenje bojlera od kamenca radimo non-stop, tokom cele godine i praznika. U slučaju hitne intervencije, dostupni smo 24h dnevno i brzo dolazimo na vašu adresu.

Zamena grejača na bojleruKada kažemo zamena grejača na bojleru podrazumevamo zamenu grejača na akumulacionom, protočnom i kuhinjskom bojleru. Osnovna funkcija grejača, kao što mu i ime govori jeste zagrevanje vode. Grejač bojlera je u uskoj sprezi sa samim termostatom, koji deluje kao prekidač i govori grejaču kada da greje vodu a kada ne. Kada podesite termostat na određenu količinu vode koju je potrebno zagrejati, grejač se isključuje kada dostigne određeni cilj. To je termostatova glavna funkcija.

Do problema sa grejačem može doći iz više razloga. U najvećem broju slučajeva, glavni krivac je voda, zatim fabrička greška na grejaču ili nekvalitetan grejač… Kod nas preovladava tvrda voda. Tokom vremena, zbog tvrde vode dolazi do gomilanja kamenca na samim grejačima. Gomilanje kamenca iziskuje duži rad grejača u nastojanju da zagreja vodu, što dodatno implicira da će račun za struju biti veći. Kamenac se gomila sve do tačke kada grejač više ne može da greje vodu ili kompletno prestane sa radom. Čišćenje bojlera od kamenca treba raditi jednom u proseku između 3 – 5 godina, a ovo pravilo važi za sve modele bojlera. Da biste predupredili ovakvu situaciju, možete nabaviti specijalne filtere za tvrdu vodu i produžiti radni vek grejača.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u radu vašeg bojlera, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Po vašem pozivu brzo dolazimo na vašu adresu i radimo zamenu grejača na bojleru. Zamena grejača na bojleru spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge. U dogovoru i po želji klijenta možemo uraditi kompletan pregled bojlera i zameniti sve što je neophodno, naravno sve uz vaš pristanak. Naši vodoinstalateri imaju bogato iskustvo u servisu bojlera i klijentima uvek predoče da li je još nešto potrebno menjati ili ne, koji deo im je sumnjiv itd… U svom poslovanju koristimo kvalitetne rezervne delove koje ugrađujemo po potrebi i na zahtev klijenta. Takođe smo obezbedili i pisanu garanciju koja vam garantuje besplatan dolazak i popravku u slučaju da se isti problem ponovo navrati.

Uslugu zamene grejača na bojleru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button