• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Odgušenje slivnika - Odgušenje kanalizacije

Odgušenje slivnika radimo svakodnevno, sedam dana u nedelji na svim opštinama u Beogradu. Za odgušenje slivnika kao i za kompletno odgušenje kanalizacije, dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje slivnika je najčešći problem sa kojim se naši klijenti suočavaju. Posedujemo profesionalne mašine za odgušenje slivnika kao i za odgušenje kompletne kanalizacije, sajle, električne sajle kao i sve neophodne alate i instrumente za profesionalno i kvalitetno odgušenje slivnika.

Odgušenje slivnikaTu su i naši stručni vodoinstalateri sa velikim stažom u radu na terenu na raznim vodoinstalaterskim poslovima i pružanju svih vodoinstalaterskih usluga. Tokom godina, u potpunosti smo se opremili i specijalizovali za poslove odgušenja kanalizacije, bilo da je u pitanju mali ili veći intenzitet zagušenja. Naši vodoinstalateri uz pomoć moderne tehnologije i velikog iskustva mogu da reše bilo koju vrstu zagušenja, bilo da se radi o odgušenju wc šolje, odgušenju sudopere

Vođeni filozofijom da je zadovoljan klijent na prvom mestu, tokom godina smo stekli poverenje velikog broja klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica. Naša ozbiljnost i odgovornost prema svakom poslu, manjeg ili većeg obima mnogo znači našim klijentima. Kada na to dodamo adekvatnu vodoinstalatersku opremu, znanje i iskustvo, to je pravi recept za zadovoljnog klijenta. Pored svega, zaista smo dostupni 24h dnevno za sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije. Uvek smo na terenu i spremni za brz dolazak na adresu bez obzira gde se nalazite. Sa sobom nosimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji po potrebi ugrađujemo kao i po želji klijenta. U sklopu naše usluge dajemo i garanciju na urađene usluge kao garant da ukoliko dođe do istog problema da ćemo doći i popraviti ga potpuno besplatno.

Stojimo Vam na raspolaganju za svako pitanje i nedoumicu koju imate. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći za bilo koji vid hitne intervencije. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje a mi ćemo ga svakako opravdati.

Uslugu odgušenja slivnika pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button