• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Montaža protočnog bojlera - Ugradnja sanitarija

Montaža protočnog bojlera se radi na celoj teritoriji Beograda svakoga dana, sedam dana u nedelji. Montaža protočnog bojlera svih modela, kompletna ugradnja sanitarija kao i sve vodoinstalaterske usluge radimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Montaža protočnog bojlera uključuje njegovo postavljanje na zid, bušenje tiplova, nivelaciju kao i povezivanje na struju i dovod za vodu. Montaža protočnog bojlera kao i montaža akumulacionih i kuhinjskih bojlera se radi od strane iskusnih vodoinstalatera i pravih profesionalaca u svom poslu.

Montaža protočnog bojleraNaši vodoinstalateri imaju veliko praktično iskustvo na terenu na polju vodoinstalaterskih usluga, pa tako i za montažu protočnog bojlera. Tokom godina usavršili smo se u poslovima montaže bojlera kao i ugradnje sanitarija u celini, odgušenja kanalizacije, hitnih intervencija… Svakom poslu pristupamo odgovorno i ozbiljno, bilo da se radi o manjem ili većem obimu, kao i o njegovoj kompleksnosti.

Pored montaže protočnog bojlera radimo takođe i servis protočnih i servis akumulacionih bojlera. Ukoliko vas bojler nakon nekog vremena izda, ne greje vodu kako treba ili počne da curi, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Imamo sve neophodne delove na stanju. Koristimo kvalitetne rezervne delove pri zameni npr termostata ili grejača, creva… Za svaki urađeni posao dajemo Vam pisanu garanciju kao garant da ćemo doći potpuno besplatno i sanirati problem ukoliko se on ponovo navrati.

Pored svega što smo nabrojali, dodaćemo da posedujemo i kompletan alat potreban za montažu protočnog bojlera. Nadamo se da ćete nas prepoznati kao ozbiljnog partnera za sve vodoinstalaterske usluge, kao i za bilo koju kriznu situaciju. Dežurni vodoinstalater je uvek dostupan i spreman da pomogne našim klijentima. Ukoliko imate potrebu za hitnom intervencijom, dežurni vodoinstalater će uputiti jednu ili više ekipa na Vašu adresu, u zavisnosti od veličine problema. Ono što nas još izdvaja je brz dolazak na adresu u bilo koje doba dana, bez obzira na vremenske uslove i stanja u saobraćaju.

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja ili nedoumice tokom cele godine. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Mi smo tim vodoinstalatera koji svoj posao shvata veoma ozbiljno. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje, koje ćemo mi sigurno opravdati.

Uslugu montaže protočnog bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button