• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Otpušavanje WC šolje - Odgušenje kanalizacije

Otpušavanje WC šolje radimo 24h dnevno, sedam dana u nedelji. Otpušavanje WC šolje spada u hitne intervencije. Nakon Vašeg poziva, dolazimo na Vašu adresu i započinjemo otpušavanje wc šolje. Za otpušavanje WC šolje kao i za sve vrste odgušenja, dostupni smo non–stop, tokom cele godine i praznika.

Otpušavanje WC šoljeZagušenje WC šolje spada u jedan od najtežih problema za klijenta. Kada nastupi zagušenje, najveći problem predstavlja nehigijensko izlivanje vode. Upravo iz tog razloga, odgušenje WC šolje spada u red hitnih intervencija. Pod time podrazumevamo brz dolazak na adresu i još brže saniranje problema. Uvek smo na terenu i sa sobom nosimo adekvatan alat i mašine za kompletne vodoinstalaterske usluge, odnosno otpušavanje kanalizacije.

Otpušavanje WC šolje se u zavisnosti od intenziteta zagušenja može rešiti mašinskim odgušenjem kanalizacije kao i odgušenjem sajlom.

Svaki vid prevencije u stvaranju zagušenja WC šolje štedi Vaš novac i čuva Vas od dodatnog stresa. Napisaćemo Vam par saveta u vidu preventivnog delovanja da biste izbegli zagušenje WC šolje:

  • Nemojte bacati u WC šolju nista drugo osim toalet papira u malim količinama.
  • U WC šolju nemojte bacati ostatke hrane, ulje od prženja, vlažne maramice, uloške…
  • Koristite hemijske preparate u vidu sanipera ili alternative jednom u pet meseci, ili češće po Vašem nahođenju.

Ukoliko želite sami da se oprobate i da rešite problem zagušenja WC šolje, pogledajte video sa leve strane. Ukoliko ne možete da nađete odgovarajuću foliju Pongtu, možete koristiti i običnu plastičnu foliju koja će napraviti vakum i odgušiti WC šolju.

Ako Vam video ne pomogne u samostalnom rešavanju zagušenja WC šolje, možete uvek da računate na našu pomoć s’obzirom na to da smo dostupni 24h. Naši vodoinstalateri su specijalizovani za sve vrste odgušenja i svaki problem rešavaju profesionalno i kvalitetno.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano za odgušenje WC šolje ili bilo koje druge vodoinstalaterske usluge, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu otpušavanja wc šolje pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button