• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Montaža hidromasažne tuš kabine - Ugradnja sanitarija

Montaža hidromasažne tuš kabine radimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Montaža hidromasažne tuš kabine, montaža tuš kabine i ugradnja kade je dostupna 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Montaža hidromasažne tuš kabine vrši se za hidromasažne tuš kabine svih modela i veličina. Da bi se montaža hidromasažne tuš kabine uradila na najbolji mogući način, potrebni su vam profesionalni vodoinstalateri.

Montaža hidromasažne tuš kabineSa skoro 30 godina poslovanja, u svom timu smo okupili vodoinstalatere sa dugim stažom i praktičnim iskustvom u radu na terenu. Možemo da rešimo bilo koji izazov, bez obzira na njegov obim i kompleksnost. U tome nam pomažu moderne mašine, neophodni alati i instrumenti da svaki posao radimo maksimalno efikasno i kvalitetno. Da ne bismo mnogo smetali klijentima dok smo na intervenciji, trudimo se da svaki zadatak rešimo brzo kako biste se vratili svojoj svakodnevici. Time vodimo računa o kvalitetu urađenog posla. Da bismo vas dodatno zaštitili od eventualnih problema, za svaki urađen posao dobijate pisanu garanciju koja garantuje besplatan dolazak i ponovno saniranje problema. Uz to koristimo i kvalitetne rezervne delove i repromaterijal koji koristimo u svom poslu po potrebi, a i po želji klijenta.

Montaža hidromasažne tuš kabine podrazumeva:

Hidroizolaciju ispod hidromasažne tuš kabine, montažu tuš kabine i njeno pričvršćivanje, izolacija silikonom oko tuš kabine radi sprečavanja curenja vode. U zavisnosti od proizvođača da proizvođača hidromasažnih tuš kabina proces montaže se razlikuje u nijansama. Nakon kompletne montaže hidromasažne kade, pristupamo njenom testiranju. Ako u narednom periodu imate potrebu za kompletnim ili parcijalnim renoviranje kupatila, stojimo vam na raspolaganju i za ovu vrstu usluge.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Uvek vam stojimo na raspolaganju za sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije, non-stop, 365 dana u godini. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje, koje ćemo mi svakako opravdati kvalitetnom uslugom, brzim dolaskom na adresu i profesionalnim pristupom poslu.

Uslugu montaže hidromasažne tuš kabine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button