• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Vodoinstalaterske usluge - Vodoinstalater 011

Vodoinstalaterske usluge su dostupne 24h dnevno za sve klijente sa teritorije Beograda. Vršimo sve vodoinstalaterske usluge, popravke i hitne intervencije. Vodoinstalaterske usluge radimo svakodnevno, tokom cele godine i praznika. Naš dežurni vodoinstalater je u svakom trenutku dostupan da u slučaju potrebe na vašu adresu pošalje jednu ili više vodoinstalaterskih ekipa, u zavisnosti od veličine kvara.

Tokom našeg poslovanja, usavršili smo se do perfekcije tako da sa sigurnošću možemo reći da pokrivamo sve vodoinstalaterske usluge koje Vam mogu zatrebati.

Sve vodoinstalaterske usluge pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Vodoinstalaterske usluge obuhvataju:

Vodoinstalaterske uslugePored navedenih usluga, takođe možemo izdvojiti i popravku tuš kada i njihovo uziđivanje, zamenu ventila svih vrsta počev od glavnog ventila u kupatilu. Sve usluge koje smo nabrojali radimo kvalitetno i profesionalno. Pored iskusnih vodoinstalatera posedujemo moderne mašine, adekvatan alat i znanje. Kombinacija toga naš čini profesionalcima u svom poslu.U sklopu vodoinstalaterskih usluga, vršimo i hitne intervencije 24h dnevno, 365 dana u godini. Pod hitnim intervencijama podrazumevamo izlivanje vode, curenje vode iz cevi ili kvara na ventilu, pregrevanje bojlera ili bilo koji problem koji zahteva hitan dolazak na adresu. Po Vašem pozivu brzo dolazimo na adresu i još brže rešavamo problem.

Pored znanja koje imamo, takođe koristimo kvalitetne rezervne delove pri zameni ili popravci. Time dodatno štitimo naše klijente od povratka istog kvara u dalekoj budućnosti. Svakako i ujedno sprečavamo da rezervni delovi zbog lošijeg kvaliteta ili fabričke greške smanje naš kvalitet usluge koju pružamo. Takođe, za sve vodoinstalaterske usluge dobijate pisanu garanciju koja Vam garantuje besplatan dolazak i popravku u slučaju ponovne pojave kvara koji smo uradili.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili želite da zakažete popravku ili Vam je potrebna hitna intervencija, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button