• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru - Servis bojlera

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru se radi za bojlere svih modela i proizvođača. Zamena sigurnosnog ventila na bojleru, zamena kazana na bojleru, zamena grejača i termostata radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Zamena sigurnosnog ventila na bojleru spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge u sklopu servisa bojlera. Za sve hitne intervencije na samom bojleru u vidu pregrevanja bojlera ili pucanja creva, dostuoni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena sigurnosnog ventila na bojleruSigurnosni ventil na bojleru je bitan deo svakog bojlera. Njegova osnovna funkcija je sprečavanje nastanka velikog pritiska u kazanu tokom zagrevanja vode. Nastanak velikog pritiska u samom kazanu može biti veoma opasan. Stoga morate obratiti pažnju i na sigurnosni ventil i održavati ga ispravnim u svakom trenutku. Sigurnosni ventil se nalazi na ulazu hladne vode u bojler. Ako primetite bilo kakve promene, koroziju, mehanička oštećenja ili drugo, savetujemo vas da nas odmah pozovete kako bismo izvršili zamenu istog.

Kao što smo već napomenuli, bojler je jedini uređaj u kupatilu koji je potencijalno opasan po život. Stoga prepustite njegov servis profesionalnim vodoinstalaterima. Sa preko 30 godina iskustva u svim vodoinstalaterskim poslovima, u našem timu rade kvalitetni vodoinstalateri sa dugim praktičnim stažom. Svakom poslu prilaze krajnje odgovorno bez obzira na obim posla i njegovu složenost. Dok smo kod klijenta na intervenciji, nenametljivi smo i u potpunosti posvećeni poslu. Trudimo se da svaki posao rešimo brzo, kako bi se klijenti vratili u svoju svakodnevicu. Time nikako ne umanjujemo kvalitet urađenog posla.

Uz kvalitetne vodoinstalatere, za svaki slučaj i zbog vaše dodatne sigurnosti dajemo pisanu garanciju na svaku vodoinstalatersku uslugu koju uradimo. To je garant da ćemo doći potpuno besplatno i popraviti isti kvar, ukoliko se ponovo navrati. Pri svakom poslu, koristimo kvalitetne rezervne delove koji produžuju radni vek zamenjenog dela. Takav je slučaj i sa repromaterijalom.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h. Možete zakazati zamenu sigurnosnog ventila na bojleru ili bilo koju drugu vodoinstalatersku uslugu unapred, za određeni datum i vreme koji vam odgovaraju.

Uslugu zamene sigurnosnog ventila na bojleru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button